Redactia.ro
Home » Știri » Diana Șoșoacă, în dezacord cu colegul de partid, George Simion? Ce spune Ion Cristoiu

Diana Șoșoacă, în dezacord cu colegul de partid, George Simion? Ce spune Ion Cristoiu

Diana Șoșoacă, în dezacord cu colegul de partid, George Simion? Chiar dacă liderul AUR a negat acest aspect printr-o intervenție la România TV, jurnalistul Ion Cristoiu este de părere că există unele disensiuni între George Simion și Diana Șoșoacă. Care este motivul, potrivit lui Ion Cristoiu

Diana Șoșoacă, în dezacord cu colegul de partid, George Simion? Ce spune Ion Cristoiu

Diana Șoșoacă, în dezacord cu colegul de partid, George Simion? În ultima vreme, acțiunile celor doi reprezentanți AUR demonstreză acest lucru, este de părere jurnalistul Ion Cristoiu. Deși George Simion a negat, la România TV existența unor disensiuni între el și senatoare, Ion Cristoiu explică pe blogul său de ce liderul AUR a spus ceva contrar realității.

De ce YouTube l-a lăsat pe Ion Cristoiu fără canal timp de 7 zile. Care e  explicația, de fapt - IMPACT

Un prim exemplu oferit de Ion Cristoiu este faptul că George Simion și Diana Șoșoacă merg separat la emisiuni, în ultimul timp, dar și faptul că Diana Șoșoacă a lipsit de la protestele din acest weekend, organizate de AUR, împotriva vinovaților de incendiul de la Matei Balș. Aceasta a preferat să acționeze direct de una singură, forțând intrarea în spital.

Diana Șoșoacă vrea să intre în Ministerul Sănătății. Scandal uriaş după  incendiul de la Matei Balş - IMPACT

”Deși liderul AUR, George Simion, a intervenit în direct la România Tv, pentru a-l contrazice pe Traian Băsescu, în privința unor disensiuni între el, George Simion, și Diana Șoșoacă, realitățile îl dezmint. Cei doi au decis să meargă separat atît la televiziuni, cît și în stradă, unde s-a protestat împotriva celor răspunzători de tragedia de la Matei Balș. Spre deosebire de PSD, care n-a reușit să cucerească inimile românilor, rămînînd mai departe un partid de administrație, cu executanți contracost, dar nu cu suporteri gata să iasă în stradă înainte chiar de a le-o cere partidul, AUR a organizat proteste de stradă sîmbătă și duminică în București. De la aceste manifestări a lipsit Diana Șoșoacă. Senatoarea a avut, în schimb, propriile acțiuni. Vineri, ea a mers la Matei Balș, forțînd intrarea în spital. Prin intermediul televiziunilor, ea a cerut românilor să vină în fața spitalului. Sîmbătă, Diana Șoșoacă a mers la Ministerul Sănătății, în fruntea a zeci de oameni și a vrut să intre în clădire pentru a discuta cu ministru”, explică Ion Cristoiu pe blogul său.

VIDEO Protest organizat de AUR în fața Ministerului Sănătății, în urma  incendiului de la Institutul „Matei Balș”. Participanții scandează  „Demisia”, „Asasinii”, „La pușcărie”

Ion Cristoiu: „Deosebire de la cer la pământ între George Simion și Diana Șoșoacă

Jurnalistul mai crede că este o diferență colosală între George Simon și Diana Șoșoacă, din punct de vedere al faptelor.

”E limpede că, deși, cel puțin teoretic, George Simion și Diana Șoșoacă au aceeași platformă, în chestiunea formelor de acțiune, ei se deosebesc ca de la cer la pămînt. Manifestații de stradă a organizat și PSD într-o vreme. Participanții lăsau clar impresia c-au fost aduși cu convocatorul. Protestul trecea în ochii opiniei publice drept o acțiune de partid, dacă nu chiar și de stat. Un protest de treabă. Civilizat, ordonat, cu lozinci bine scrise sau bine desenate, cu slogane distribuite atent participanților”, a mai scris Cristoiu pe blogul personal.

Jurnalistul mai este de părere că în timp ce Diana Șoșoacă se afirmă prin proteste caracterizate de scandal, violență și încălcarea ordinii, George Simion încearcă să-și creioneze o imagine bună în lumea politică.

”(…) Acțiunile de protest ale Dianei Șoșoacă au fost net diferite. Scandaloase, violente, chitite pe încălcarea ordinii. Ele au lăsat impresia că exprimă o emoție violentă: Exasperarea față de faptul că după Piatra Neamț, alți români veniți la spital ca să se însănătoșească mureau arși într-un incendiu. De la intrarea în Parlament, George Simion încearcă să-și facă loc în lumea bună a politicii (…)”, a mai evidențiat Ion Cristoiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: