Redactia.ro
Home » Știri » Drama prin care a trecut Diana Șoșoacă. Senatoarea AUR a fost la un pas de moarte

Drama prin care a trecut Diana Șoșoacă. Senatoarea AUR a fost la un pas de moarte

Diana Șoșoaca

Drama prin care a trecut Diana Șoșoacă. Senatoarea AUR a șocat pe toată după ce le-a povestit că a fost la un pas de moarte atunci când și-a adus pe lume fiul. Invitată într-o emisiunea, Diana Șoșoacă a povestit unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa.

Drama prin care a trecut Diana Șoșoacă. Senatoarea AUR a fost la un pas de moarte

Drama prin care a trecut Diana Șoșoacă. Diana Șoșoacă este una dintre cele mai controversate femei din politică, după ce și-a făcut apariția odată cu partidul AUR. De asemenea, aceasta este senatoarea partidului și a ajuns în atenția publiclui prin protestele la care a participat și a ieșit în evidență. Diana Șoșoacă este o militantă anti-mască și nu crede în coronavirus. În vârstă de 45 de ani, Diana Șoșoacă a vorbit într-un interviu pentru un post de televiziune, despre un moment dificil din viața sa. Conform acesteia, viața i-a fost pusă în pericol în momentul în care l-a adus pe lume pe fiul său. „Mi s-a spus că ori mor eu, ori moare el. Au fost complicații mari. Medicii chiar m-au pus să aleg: Ori mori tu, ori moare copilul!. Fără discuție, nu mai puteam trăi dacă fiul meu ar fi pierit. Așa că le-am zis doctorilor să facă orice pentru a-l salva pe el. Mama mi-a zis că, dacă se întâmplă ceva, măcar să știu că a fost din mâna ei și să nu fac acuzații încoace și încolo. S-a întâmplat un miracol și am fost bine amândoi, și eu, și Andrei”, a declarat Diana Șoșoacă.

Mai mult, senatoarea AUR a declarat că se simte amenințată, motiv pentru care are nevoie de permis port-armă pentru a se putea apăra. Aceasta a spus că este urmărită de mașini și persoane pe care nu le cunoaște și care îi doresc răul. „Probabil că eu sunt pe lista neagră, la fel cum a fost și Bogdan Stanoevici , și uite că nu mai e printre noi… Și Codruța Cerva e pe lista neagră, daca au ajuns s-o fileze cu o mașină de Sibiu. Anul trecut am fost filată, toate mișcările mele au fost supravegheate. Mașini care mă urmăreau peste tot.Mă așteptau în fața blocului și mergeau cu mine peste tot. Sunt câteva luni de-atunci, dar eu sunt sigură că sunt filată și acum, mai ales că am ajuns senatoare și nu mă potolesc. Probabil că nu mai sunt la vedere, dar eu îi simt că mă filează permanent”, a mai spus senatoarea AUR.

Diana Șoșoacă a fost otrăvită?

Liderii partidului AUR au devenit cunoscuți în ultimul an, pentru pozițiile sale categorice în ceea ce privește interdicția de a merge în pelerinaj și de a purta mască de protecție. După campania pentru alegerile parlamentare, Diana Șoșoacă a declarat într-un live pe Faceebok că i s-a recomandat să nu mai miroasă florile, pentru că există riscul să fie otrăvită. ”Mi s-a spus să nu mai miros florile pe care le primesc.  Chiar mi-a spus un prieten medic ca atunci când mă liniștesc să mă duc să-mi facă niște analize pentru metale grele”, a povestit Diana Șoșoacă. Totodată, senatoarea și-a mai adus aminte de o întâmplare care a pus-o pe gânduri. ”Am primit în toamnă o pâine frământată frumos de niște călugărițe, arăta și mirosea ceva ce nu-ți poți închipui, și una dintre ele mi-a spus ca să nu cred că sunt otrăvită, o să mănânce ea un pic din pâine. Am spus că nu e nevoie, că eram convinsă că îmi vor binele, dar am tresărit, pentru că mi-am adus aminte de ce îmi spuseseră anumite persoane cu puțin timp înainte”,a povestit Diana Șoșoacă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: