Redactia.ro
Home » Știri » Diana Şoşoacă este în dubii cu privire la incendiul de la Matei Balș! ”A trebuit să moară oameni pentru a cădea un guvern. Asta este intuiţia mea”

Diana Şoşoacă este în dubii cu privire la incendiul de la Matei Balș! ”A trebuit să moară oameni pentru a cădea un guvern. Asta este intuiţia mea”

Diana Şoşoacă

Diana Șoșoacă, senatoarea AUR, și-a declarat suspiciunile cu privire la incendiul izbucnit la Institutul Matei Balș și a cerut demisia guvernului Cîțu. 

Diana Şoşoacă este în dubii cu privire la incendiul

Diana Șoșoacă a cerut vineri, în direct la România TV, demisia guvernului Cîțu, exprimându-și dubiile legate de incendiul care a izbucnit vineri dimineața la Institutul de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, unde au murit cinci persoane.

Diana Şoşoacă este în dubii cu privire la incendiul de la Matei Balș! Senatoarea AUR consideră că aceste ”incidente” nu sunt la întâmplare și că „a trebuti să moară oameni pentru a cădea un guvern”. Mai mult, ea consideră că organele de anchetă ar trebuie să meargă pe ceea ce spune ea și a declarat că oamenii vor să iasă în stradă ”maisiv” pentru a-și face dreptate.

”Să sperăm că a fost doar un accident şi nu a fost ceva de genul: a trebuit să moară oameni pentru a cădea un guvern. Asta este intuiţia mea. Eu cred că organele de anchetă trebuie să meargă pe acest pilon. Deja vorbim de Giuleşti 2 şi Piatra Neamţ 2. Uitaţi-vă că acei oameni sunt carbonizaţi. Ca să poată un corp să fie carbonizat, înseamnă că a trecut timp foarte mult. Cât timp au ars oamenii ăia acolo, de au murit carbonizaţi?

Din informaţiile mele, au arsuri interne, cumplite. Arsurile interne nu se pot realiza decât dacă a fost o arsură pe cale aeriană. Aeroterma nu poate declanşa o astfel de explozie. Este vorba de o cantitate foarte mare de oxigen„, a completat politicianul. Eu îmi doresc să cadă acest guvern, pentru că nu are ce căuta acolo. Se vede foarte clar că suntem mai preocupaţi de masca lui Şoşoacă şi de dosarul medical al lui Şoşoacă, decât să facem ordine în sistemul medical şi să avem grijă de oameni! Cred că buboiul Covidului începe să explodeze. Cred că românii vor trebui să iasă în stradă masiv”, a declarat Diana Şoşoacă, la România TV.

Klaus Iohannis a făcut primele declarații după incendiul de la Matei Balș

Președintele Klaus Iohannis a ajuns astăzi la Institutul “Matei Balş” din Capitală, unde cinci oameni și-au pierdut viața în urma incendiului devastator de vineri dimineață. Șeful statului a transmis condoleanțe familiilor îndoliate și a declarat că astăzi este o zi tristă.

O zi foarte tristă astăzi, cu tragedia care s-a întâmplat aici. Ce pot să spun este că îmi pare foarte rău. Transmit condoleanțe familiilor îndoliate, iar celor care au fost aici în saloane le doresc însănătoșire grabnică. Am discutat încă de când au fost anunțate forțele de intervenție în permanență cu cei care au condus intervenția și până în momentul de față am primit toate datele care sunt certe. A fost o intervenție foarte complicată, s-a reacționat extrem de rapid. În foarte puține minute a fost stins focul, însă din păcate pentru câțiva a fost prea târziu. Totuși, țin să felicit forțele de intervenție pentru promptitudine”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: