Redactia.ro
Home » Știri » Ce avere are Nicuşor Dan, noul primar al Capitalei? Conduce un Citroen BX, spre surprinderea tuturor

Ce avere are Nicuşor Dan, noul primar al Capitalei? Conduce un Citroen BX, spre surprinderea tuturor

GALERIE FOTO (2) Nicușor Dan

Nicușor Dan este acum primarul general al Capitalei. Acesta este cel mai modest candidat în ceea ce privește finanțele, după cum reiese din declarația lui de avere. Iată ce venituri are, de fapt, Nicușor Dan și ce avere a acumulat.

Ce avere are noul primar al Capitalei, Nicușor Dan

Nicușor Dan a reușit să o învingă pe Gabriela Firea și să ajungă primar al Capitalei. Acum, toți ochii sunt ațintiți asupra lui și mulți români se întreabă ce avere are, în realitate, Nicușor Dan. Ca orice politician din România, el trebuie să întocmească o declarație de avere. Potrivit acesteia, Nicușor Dan are mai multe datorii decât bani strânși.

Astfel, primarul general al Capitalei are credite în valoare de 85.000 de euro. Este vorba despre două credite imobiliare la Garanti Bank, unul este de 27 de mii de euro și este scadent în 2032. Celălalt credit este în valoare de 59.571 de euro, iar scandeța sa este în 2032.

Nicușor Dan are deschis un cont curent la BCR, unde are suma de 9.000 de euro. Venitul lui Nicușor Dan provine de la Camera Deputaților și este de 10.800 de lei.

Nicușor Dan conduce o mașină din 1986 și este vorba despre un Citroen BX. Valoarea acesteia nu este mai mare de 3.000 de euro.

De unde a avut Nicușor Dan bani pentru campania electorală

Nicușor Dan a explicat că a finanțat campania sa electorală din salariul său. De asemenea, a mai primit donații în valoare de 76.000 de lei.

“Până la acest moment, nu am avut cheltuieli deosebite în această precampanie pe care am avut-o. Am plătit o mică publicitate pe Facebook de câteva mii de lei pe lună. Indemnizația mea de parlamentar este de 10.000 de lei pe lună și de aici vin banii. Am tipărit niște flyere, tot așa de vreo 10.000 de lei. Am deschis un cont în care oamenii îmi pot dona, cum am făcut și acum 4 și 8 ani. Am strâns acolo, până în acest moment, vreo 10.000 de lei, dar asta pentru că încă nu a început campania adevărată”, a spus Nicușor Dan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: