Redactia.ro
Home » Monden » Ce avere are Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. „Suverana nu este atât de bogată cum cred ceilalți”

Ce avere are Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. „Suverana nu este atât de bogată cum cred ceilalți”

GALERIE FOTO (5) Ce avere are Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Ce avere are Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Suverana, în vârstă de 95 de ani, locuiește la Palatul Buckingham, alături de copiii și nepoții săi. Mulți s-au întrebat câți bani are Regina Elisabeta a II-a. Fiul său Andrew este acuzat de agresiune sexuală, iar acum trebuie să-i plătească o sumă de bani victimei.

Ce avere are Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. „Suverana nu este atât de bogată cum cred ceilalți”

Regina Elisabeta s-a născu pe 21 aprilie 1926 la Londra și a fost încoronată pe 6 februarie 1952. Ea este primul copil al Prințului Albert, Duce de York și al Ducesei de York. La naștere, Regina Elisabeta era a treia în ordinea succesiunii la tronul britanic, în urma unchiului ei, Prințul de Wales. În prezent, Regina Elisabeta are o avere de 425 de milioane de dolari, dintre care doar 160 de milioane de dolari sunt moșteniți de la mama ei.

Autoarea scrierii biografice publicată în 2012, Elizabeth the Queen: The life of a Modern Monarch, a spus că Regina nu este chiar atât de bogată pe cum cred unii. Suverana are aproape 75 de milioane de dolari din investiții, 160 de milioane de dolari, bani moșteniți de la mama sa, are proprietăți în valoare de 110 milioane de dolari, o colecție de timbre care valorează 75 miliaone de dolari și un grajd de 10 milioane de dolari. Palatul Bunchingham are 775 de camere și o grădină de 161.880 de metri pătrați.

În 2017, valoarea întregii familii regale ajunge la aproximativ 84 miliarde de euro. Finanțele directe ale Reginei sunt mai greu de calculate, pentru că există mai multe restricții și clauze pe lucrurile pe care le deține. În viața de zi cu zi, Suverna cheltuie venituri private ale familiei, dar și banii săi personali. Banii oficiali sunt cei care vin direct de la guvern, din taxele publice, an de an. Veniturile private sunt banii generați de Ducatul Lancester, care se află în proprietatea Reginei și incluse în jur de 18.000 de hectare în Anglia și Țara Galilor.

Deși mama prințului Charles deține multe proprietăți și terenuri, nu sunt ale ei personal. Le deține ca parte a rolului său de suverana al Marii Britanii. Palatul Buchingham și reședintele de stat sunt ale Reginei până nu va mai fi la tron.

Regine Elisabeta va plăti cele 14 milioane de euro pe care fiul ei, Andrew, le datorează victimei sale

Prințul Andrew a fost acuzat de agresiune sexuală, iar acesta trebuie să-i plătească victimei Virginia Giuffe, suma de 14 milioane de dolari. În prezent, Andrew este falit, dar Regina se pare că il va ajuta pe fiul ei. Prințul Andrew s-a arătat insensibil la criticile venite din partea publicului. „Se simte relativ vesel, în aceste circumstanțe”, a declarat un prieten pentru Telegraph.

Elisabeta si fiul ei

Ajutoarele regale au refuzat anterior să spună dacă acordul lui Andrew va fi finanțat parțial de monarh. „Ea nu putea fi văzută ca făcând o plată către o victimă a agresiunii sexuale, care l-a acuzat pe fiul ei că a fost un abuzator. Dar o înțelegere a fost structurată în așa fel încât să se aranjeze în schimb o contribuție financiară considerabilă la înțelegere prin intermediul unei donații caritabile”, a declarat o sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: