Redactia.ro
Home » Homepage » Ce se întâmplă cu Regina Elisabeta a II-a? S-a întâlnit cu Prințul Charles, recent depistat pozitiv cu Covid

Ce se întâmplă cu Regina Elisabeta a II-a? S-a întâlnit cu Prințul Charles, recent depistat pozitiv cu Covid

Este alertă în Familia Regală britanică, după ce Prințul Charles a fost depistat pozitiv cu Covid. Și asta pentru că recent ar fi avut loc o întâlnire chiar cu mama sa, Regina Elisabeta a II-a. Surse de la Casa Regală au dezvăluit care este starea Monarhului.

Prinţul Charles, care a fost testat pozitiv pentru COVID-19, s-a întâlnit recent cu regina Elisabeta a II-a, susțin surse de la Palatul Buckingham, citate de Reuters.

Charles, în vârstă de 73 de ani, moştenitorul tronului, şi-a anulat participarea de la un eveniment organizat în oraşul Winchester, din sud-vestul Angliei. Iar acest lucru tocmai pentru a marca 70 de ani de domnie ai reginei Elisabeta a II-a.

„În această dimineaţă prinţul de Wales a fost testat pozitiv pentru COVID-19 şi se află în prezent în autoizolare”, a precizat într-o declaraţie pe Twitter reşedinţa oficială a prinţului, Clarence House, fără a oferi alte detalii despre starea sa.

Ce se întâmplă cu Regina Elisabeta a II-a? S-a întâlnit cu Prințul Charles, recent depistat pozitiv cu Covid

Surse din Palatul Buckingham a confirmat însă că Prințul Charles s-a întâlnit recent cu mama sa, regina Elisabeta a II-a. Cei doi s-au întâlnit chiar marţi la Castelul Windsor cu regina Elisabeta a II-a. Din ultimele informații, Monarhul nu prezenta niciun simptom al bolii. Însă starea de sănătate a Reginei este în continuare atent monitorizată, potrivit surselor apropiate.

Regina a confirmat la începutul anului 2021 că a primit prima doză de vaccin anti-COVID-19. Atunci i-a încurajat pe britanici să se vaccineze. Însă Palatul Buckingham a refuzat să confirme dacă ea a primit sau nu doze ulterioare, transmițând că nu comentează asupra unor chestiuni medicale private.

Prințul Charles, infectat din nou cu Covid

Prințul Charles a confirmat în decembrie că atât el, cât şi soţia sa, Camilla, au primit dozele booster, mai scrie Reuters, citat de Agerpres.

Charles a mai fost testat pozitiv pentru coronavirus în martie 2020, prinţul declarându-se „norocos” pentru că a prezentat doar simptome uşoare. Fiul său, prinţul William, a contractat virusul la scurt timp după tatăl său în 2020.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: