Redactia.ro
Home » Știri » Ce avere are senatoarea AUR Diana Șoșoacă. Deține mai multe locuințe și terenuri

Ce avere are senatoarea AUR Diana Șoșoacă. Deține mai multe locuințe și terenuri

Ce avere are Diana Șoșoacă. Senatoarea AUR și-a făcut publică declarația de avere, de unde reiese că are mai mule terenuri, locuințe, conturi bancare cu mii de euro, dar și obiecte de valoare, moștenite din familie.

Ce avere are senatoarea AUR Diana Șoșoacă

Ce avere are senatoarea AUR Diana Șoșoacă. Este unul dintre membrii partidului care ies cel mai mult în evidență. Diana Șoșoacă surprinde, de această dată, cu declarația sa de avere. Documentul a fost publicat pe site-ul Senatului și arată că Diana Șoșoacă are mai multe terenuri, locuințe, conturi bancare cu mii de euro, dar și obiecte de artă, care valorează 5000 de euro.

La toate acestea se adaugă și un autoturism, mai exact, un Opel Corsa, achiziționat în anul 2015.  În ceea ce privește terenurile, Diana Șoșoacă are un teren agricol de peste 20.000 mp în Baloteşti, judeţul Ilfov, şi încă trei de tip intravilan, două în Vâlcea şi unul în Dâmbovita. În ceea ce privește locuințele, Șoșoacă are două apartamente, dar și o casă de vacanţă, iar legat de conturile bancare, sunt patru la număr. Conturile bancare au sume între 7.000 lei și 35.000 lei, toate însumează peste 15.000 de euro.

Diana Șoșoacă deține și un cabinet de avocatură (Diana Șoșoacă are la bază profesia de avocat), ”Cabinetul de Avocatură Ivanovici”, anul trecut încasând suma de 250.000 de lei. Aici, soțul său este anagjat ca secretar  și câștigă 28.000 de lei pe an.

Diana Șoșoacă, replici acide cu Alexandru Rafila

Zilele acestea, Diana Șoșoacă a avut un schimb de replici cu medicul Alexandru Rafila, pe tema testărilor anti-coronavirus. La un moment dat, Alexandru Rafil a ironizat-o pe senatoarea AUR.

Diana Șoșoacă: “Adică și cei negativi sunt tot pozitivi?”.
Alexandru Rafila: “Mă lăsați să vorbesc?”.
Diana Șoșoacă: “Totuși cred că pot să va pun o întrebare”.
Alexandru Rafila: “Puneți întrebări în cascadă”.
Diana Șoșoacă: “Pentru că sunt mai inteligență decât alții”.
Alexandru Rafila: “Absolut, se vede de la distanță”

Cuvântul ”aseptic” a încurcat-o în timpul contradicției cu Alexandru Rafila. A pronunțat ”septic”, iar Alexandru Rafila a ținut să o ironizeze.

Alexandru Rafila. “Doamna Șoșoacă, dumneavoastră știți ce înseamnă un mediu septic?“
Diana Șoșoacă: “Da, știu. Nu există în România”.
Alexandru Rafila: “Doamna Șoșoacă, un mediu septic înseamnă un mediu infectat”
Diana Șoșoacă: “A, da, aseptic”.

Diana Șoșoacă a cerut permis port-armă

Diana Șoșoacă simte că este urmărită și ca metodă de prevenire a unei situații neplăcute, ea a cerut permis port-armă. Ea a declarat că într-o zi, cineva ar fi vrut să o otrăvească.

„Trebuie să mă apere și pe mine cineva! Dacă am armă, mă apăr singură. S-ar putea să mă trezesc în casă sau în mașină cu cine știe ce persoane, de aceea trebuie să-mi iau permis de port-armă. În țara asta asta, când ești patriot, deja ești în pericol (…) Probabil ca eu sunt pe lista neagra, la fel cum a fost si Bogdan Stanoevici, si uite ca nu mai e printre noi… Si Codruta Cerva e pe lista neagra, daca au ajuns s-o fileze cu o masina de Sibiu. Anul trecut am fost filata, toate miscarile mele au fost supravegheate. Masini care ma urmareau peste tot. Ma asteptau in fata blocului si mergeau cu mine peste tot. Sunt cateva luni de-atunci, dar eu sunt sigura ca sunt filata si acum, mai ales ca am ajuns senatoare si nu ma potolesc. Probabil sa nu mai sunt la vedere, dar eu ii simt ca ma fileaza permanent”, a detaliat Diana Șoșoacă la România Tv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: