Redactia.ro
Home » Monden » Ce avere are tatăl Laviniei Pîrva? Socrul lui Ștefan Bănică este un om politic important în Timișoara

Ce avere are tatăl Laviniei Pîrva? Socrul lui Ștefan Bănică este un om politic important în Timișoara

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc. Cei doi se înțeleg de minuen și se bucură de fiecare clipă alături de mezinul familiei care le face viața mai frumoasă de când a venit pe lume. Nu multă lume știe că tatăl Laviniei Pîrva este un om cu o funcție politică importantă. N-o să își vină să crezi ce sume încasează socrul lui Ștefan Bănică Jr.

Ce avere are tatăl Laviniei Pîrva?

Tatăl Laviniei Pîrva ocupă funcția de consilier al primarului Timișoarei, Dominic Fritz. Mai precis acesta este consilier în cadrul Direcţiei de Gestionare a Domeniului Public și Privat din cadrul Primăriei Timișoara. Potrivit declarațiilor de avere pe care le-a depus în ultimii trei ani, nu are mari proprietăți imobiliare. Tatăl Laviniei Pîrva deține un apartament de 64 de mp, cumpărat în 1992, în care a crescut și frumoasa cântăreață.

Florin Pîrva sau soția lui, Stela, nu au în proprietate nici pământuri, nici mașini. Conform informațiilor, socrul lui Ștefan Bănică Jr. este un mare fan al mersului pe bicicletă și este văzut adesea în această postură. Potrivit declarației sale de avere, Florin Pîrva nu pare să aibă niciun cont de economii și niciun împrumut la vreo bancă. Același act arată că în 2018, socrul lui Ștefan Bănică încasa, anual, 44.325 de lei. Mai apoi în 2019 salariul i-a crescut la 54.098 lei, iar în 2020, veniturile tatălui Laviniei Pîrva au crescut semnificativ, suma declarată fiind de 59.287 lei.

Cum mai arată Camelia Constantinescu, prima soție a lui Ștefan Bănică Jr.

Camelia Constinescu, prima soție a lui Ștefan Bănică Jr., este o femie frumoasă care mereu s-a ferit de lumina reflectoarelor, iar de când l-a adus pe lume pe fiul ei s-a focusat doar pe creșterea și educația acestuia. O prezență discretă, rar a fost suprinsă să iasă în evidență, mai ale sdupă despărțirea de soțul ei. Conform informațiilor din presă, acesta și-ar fi refăcut viața alături de alt bărbat, medic stomatolog de meserie. Recent, Camelia Constantinescu a fost suprinsă de paparazzi spynews.ro pe străzile Capitalei. Femeia s-a dat jos din mașina fiului ei Radu Ștefan Bănică și a intrat în casă.

Camelia Constantin purta o ținută lejeră cu o bluză portocalie, cu o pereche de soare. Mereu a ieșit în evidență prin eleganța de care a dat dovadă. Trecerea timpului nu iartă pe nimeni, drept urmare, fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. nu mai are kilogramele de altă dată, când arăta ca un fotomodel la brațul artistului, dar s-a menținut o femeie frumoasă și rafinată.

sursa foto: spynews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: