Redactia.ro
Home » Știri » Ce avere și ce salariu lunar are George Simion, liderul partidului AUR

Ce avere și ce salariu lunar are George Simion, liderul partidului AUR

Avere George Simion

George Simion, co-președintele Alianței pentru Unirea României (AUR) nu are nicio proprietate, după cum arată declarația de avere pe care a fost obligat să o depună în calitatea sa de candidat la alegerile parlamentare.

Ce avere are, de fapt, George Simion

Partidul lui George Simion, care a fost înființat în anul 2019, a reușit să câștige 9% la alegerile parlamentare și a constituit surpriza acestora. Iată cine este, în realitate, co-fondatorul partidului.

George Simion a notat în declarația sa de avere că nu are nicio proprietate, singurul bun deținut de el fiind un Ford Fiesta din anuș 2006. Acesta are un venit lunar de 3.200 de lei lunar de la firma Ideal Proiect Arhitecture&Engineering S.R.L., unde ocupă funcția de director de marketing.

Inclusiv cel care deține această companie face parte din partidul AUR. Este vorba despre Dorin Lulea.

Iată ce spunea acesta despre propria sa companie, în trecut:

„Sunt asociat la mai multe companii ce desfășoară activități în domeniul construcțiilor, activități de proiectare, asistență tehnică de specialitate, dirigenție de șantier, management de proiect, construcții. Sunt implicat și în domeniul IT și mai nou în mass-media. Din punct de vedere al afacerilor lucrurile au decurs bine și asta pentru că am avut alături o echipa de parteneri, colaboratori și asociați alături de care am putut face performanță. Probabil că la moment al alături cea mai bună echipa de specialiști din domeniul construcțiilor din România, o echipa formată din aproape 30 de ingineri constructori și arhitecți”, povestea  Dorin Lulea, pe blogul personal.

La ce firmă lucrează George Simion

„Nu suntem abonați la banul public, nu participăm la licitații, peste 90% din lucrările noastre sunt în domeniul privat. Cu toate acestea, fiind unul dintre cei mai atestați specialiști români din domeniul construcțiilor, de multe ori se apelează la ajutorul meu de specialitate pentru soluționarea unor probleme tehnice ce țin clădiri publice”, a mai notat cel care l-a angajat pe George Simion.

La algerile parlamentare din acest an, Partidul Social Democrat a ieșit pe prima poziție, cu 30% din voturi. Pe locul al doilea se află Partidul Național Liberal, cu 25%, apoi USR, cu 15%. Următorul loc este ocupat de partidul care a fost surpriza acestor alegeri: AUR, cu un scor de aproape 9%.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: