Redactia.ro
Home » Știri » Ce bacșiș i-a dat fiica lui Hagi unui băiat care a ajutat-o să alimenteze mașina! Kira e foarte generoasă

Ce bacșiș i-a dat fiica lui Hagi unui băiat care a ajutat-o să alimenteze mașina! Kira e foarte generoasă

GALERIE FOTO (2)

Cu toate că face parte dintr-o familie care a cunoscut celebritatea încă de la început, fiica celui mai mare fotbalist român nu uită de gesturile oneste. Paparazzii au surprins-o cum îl răsplătea pe un angajat al unei benzinării după ce i-a alimentat bolidul de lux.

Kira Hagi, un om onest

Kira Hagi, în vârstă de 24 de ani, fiica marelui fotbalist Gică Hagi este un om onest. O dovedește o ipostază în care au surprins-o de curând paparazzii. Tânara a fost văzută cum i-a întins o bancnotă unui angajat al unei benzinării după ce i-a alimentat bolidul de lux, potrivit spynews.

Mai mult, fiica lui Gică Hagi purta o ținută destul de simplă, dar totuși foarte cochetă, demnă de o vedetă de cinema. Outfit-ul „all black” al Kirei este alcătuit din pantaloni și un tricou negru, accesorizat cu o pereche de botine din piele și o pălărie de aceeași culoare.

Kira Hagi duce o viață de milioane la Hollywood, dar nu uită de unde a plecat!

Sursa: Spynews

Kira Hagi a dat lovitura la Hollywood

Kira Hagi este tânără, talentată și a dat lovitura la Hollywood. „Fiica Regelui” se poate lăuda cu un debut în industria filmului american fantastic, iar viața pe care o duce în Statele Unite este una de milioane. Mai mult, Kira Hagi a devenit profesoară de actorie, după ce a studiat la Academia de Film de la New York și a fost premiată la Los Angeles. Ea le predă actoria copiilor cu vârste cuprinse între 1 și 13 ani și este foarte apreciată în domeniu.

Kira Hagi a jucat în mai multe filme:Between Pain and Amen”,”By the Book”, ”Dream Girl”, ”Fragile”, ”Bucuresti, te iubesc!”, ”Plain Jane and the Dating Game”.

Cum s-a apucat fiica lui Hagi de actorie

Am făcut și eu sport, am făcut și fotbal”, spune Kira Hagi, care mărturisește însă că actoria a atras-o de mică, încă din școală, când juca în piese de teatru. „Am început să scriu scenarii de mică, actoria a fost o parte din viața mea până când am realizat că vreau să o practic ca pe o meserie”, a explicat Kira Hagi pentru Dig 24. Recunoaște însă că tatăl său, celebrul fotbalist Gheorghe Hagi, ar fi vrut ca ea să facă tenis, iar fratele ei, Ianis, fotbal. „Am făcut și tenis, mi-a plăcut foarte mult, dar n-a fost pentru mine”, a mai spus Kira Hagi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: