Redactia.ro
Home » Știri » Ce „Belea” în Poliţie! Decizia magistraţilor pentru agentul care a lovit o femeie şi a fugit de la locul accidentului

Ce „Belea” în Poliţie! Decizia magistraţilor pentru agentul care a lovit o femeie şi a fugit de la locul accidentului

Codruț Silvian Florin Belea, angajatul MAI care a lovit o femeie, a fugit de la accident și a mințit că a condus sora lui, a fost pedepsit mai aspru de magistraţi.

Aceştia au analizat toate probele de la dosar și au dispus ca tânărul polițist să fie încarcerat pentru următoarele 30 de zile, deşi iniţal s-a decis ca suspectul să fie cercetat în stare de libertate.

E considerat un pericol public

Decizia aparține magistraților de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal (Olt). Instanța a considerat că polițistul de 21 ani poate reprezenta un pericol pentru ordinea publică întrucât a condus sub influența alcoolului și a drogurilor, dar a și încercat să-și inducă în eroare colegii.

În ziua de 5.09.2023, în jurul orei 5,51, numitul B.F.S.C. din municipiul Caracal, județul Olt, agent de poliţie în cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Constanţa – Postul de poliţie TF Negru Vodă, desemnat ca organ de cercetare penală al poliţiei judiciare, a condus un autoturism pe strada Vornicul Ureche din municipiul Caracal şi a accidentat pietonul S.D.N. care se angajase în traversarea drumului prin loc nepermis, după care a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea organelor de poliţie sau a procurorului.

Ulterior, în jurul orei 6,20, susnumitul a revenit la locul producerii accidentului ca pasager în acelaşi autoturism, susţinând că acesta a fost condus la momentul producerii accidentului rutier de sora sa, B.E.A. Fiind testat cu aparatul alcooltest, numitul B.F.S.C. a prezentat o alcoolemie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat“, conform Poliției Olt.

Cine este Florin Silvian Codruț Belea?

Din câte se pare, Codruț Silvian Florin Belea, angajatul MAI, este fiul unui afacerist din Caracal. Poliţistul era în concediu de cinci zile.

Tatăl polițistului ar fi patronul unei firmei de transporturi. Tânărul este polițist în Constanța. Tânărul venise în Caracal cu 5 zile înainte de accident pentru a-și petrece concediul de odihnă alături de familie și prieteni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: