Redactia.ro
Home » Știri » Ce cadou neașteptat a primit o profesoară de artă din partea părinților elevilor săi. A fost șocată: ”E cumva o glumă?”

Ce cadou neașteptat a primit o profesoară de artă din partea părinților elevilor săi. A fost șocată: ”E cumva o glumă?”

GALERIE FOTO (2)

O învățătoare dedicată artei elementare a trăit un moment de șoc cu adevărat uluitor în această perioadă festivă, atunci când a desfăcut cu emoție cadoul primit din partea părinților elevilor săi. Încântată de surpriza aparentă, femeia nu s-a putut abține să nu împărtășească acest moment special cu lumea, postând imediat imagini ale descoperirii sale pe diverse platforme de socializare. 

Nu este o exagerare să spunem că acest cadou va rămâne în memoria profesoarei pentru mult timp de acum încolo, cu atât mai mult cu cât a avut parte de el chiar înaintea sărbătorilor de Crăciun. Însă, surpriza s-a transformat rapid într-o situație neașteptată, întrucât cei care au ales să ofere acest dar nu și-au imaginat nici măcar pentru o clipă că vor deveni subiectul discuțiilor aprinse pe rețelele de socializare.

Ce cadou a primit profesoara din partea părinților elevilor

Cu inima plină de anticipare, profesoara a deschis cutia frumos ambalată primită la școală, dar bucuria i s-a transformat în șoc în momentul în care a descoperit conținutul neașteptat: un test COVID rapid, disponibil pentru comandă de oriunde. Privește cu ochi mari, femeia a crezut inițial că este vorba despre o glumă sau o confuzie, iar dezamăgirea s-a citit pe chipul său.

Instant, momentul s-a transformat într-o poveste virală pe rețelele de socializare, cu urmăritorii săi de pe TikTok contribuind cu o avalanșă de comentarii, în special din partea altor cadre didactice care, de-a lungul anilor, au trăit experiențe similare de dezamăgire în ceea ce privește cadourile primite sau chiar absența acestora.

„Acesta este bonusul meu de Crăciun”, a fost prima replică a profesoarei de arte.

Ce reacții au avut urmăritorii

Profesoara a devenit involuntar o figură centrală într-un fenomen viral, iar comentariile variate arată că există o diversitate de percepții și interpretări ale acestei întâmplări. Unii internauți au exprimat compasiune față de situația neplăcută în care a fost plasată profesoara, în timp ce alții au abordat subiectul cu umor și ironie, considerând incidentul o excentricitate amuzantă a vremurilor noastre.

„Anul trecut cei de la muncă ne-au servit cacao fierbinte care a rămas de la un eveniment pentru copii”, „Ei bine, acum mă simt destul de bine în privința cuponului meu gratuit de la o spălătorie auto!”, „Predau 27 de ani și nu am primit niciodată un cadou de la școală, dar acum sunt oarecum recunoscător pentru asta”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de către profesoară.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: