Redactia.ro
Home » Sport » Ce cadou și-a făcut Ronaldo de ziua sa! Portughezul, cel mai urmărit om din lume

Ce cadou și-a făcut Ronaldo de ziua sa! Portughezul, cel mai urmărit om din lume

cristiano ronaldo, Leo Messi, cristiano ronaldo instagram

Cristiano Ronaldo a împlinit 36 de ani pe 5 februarie. Cu această ocazie, jucătorul celor de la Juventus și-a făcut cadou o super mașină. Doar 10 persoane din toată lumea mai au un asemenea model.

Fotbalistul nu se uită la bani când vine vorba de cadouri. De această dată și-a cumpărat de ziua lui o mașină de lux, Bugatti Centodieci, care costă aproximativ 8.000.000 de dolari, fără taxe. Se știe că portughezul are o colecție impresionantă de mașini costisitoare. Spaniolii de la As.com scriu că Bugatti îi va livra fotbalistului noua mașină abia anul următor. Mașina are 16 cilindri, 1.600 cai de putere și o accelerație de la 0 la 100 km / h în 2, 4 secunde și de la 0 la 200 km / h în 6,1 secunde! Bolidul atinge o viteză maximă de 380 km / h.

Ronaldo, cel mai popular om din social media

Cristiano Ronaldo a mai bătut un record, dar nu în fotbal. Lusitanul este prima persoană care are peste jumătate de miliard de fani pe platformele Facebook, Instagram și Twitter.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano)


Contul său de instagram este urmărit de 261 de milioane de persoane, ceea ce reprezintă cam 15% din utilizatori. Pe twitter este urmărit de 147 milioane de oameni, în timp ce pagina sa de facebook are 125 de milioane de like-uri. Chiar și pe contul său de youtube, unde în ultimii 4 ani nu a mai postat nimic există 1 milion de abonați. După cum se știe, aceste platforme sunt și o sursă foarte important de venituri. Portughezul încasează o avere doar din postări.
Nici iubita lui Ronaldo nu stă rău la acest capitol. Georgina Rodriguez a ajuns să aibă 24 de milioane de urmăritori.
„Rivalul” lui Cristiano Ronaldo, Leo Messi are și el un număr foarte mare de susținători pe rețelele sociale. Nu se compară însă nici pe departe cu portughezul. Leo Messi se mândrește doar cu 9 de milioane de fani pe Facebook și 183 de milioane pe Instagram. Argentinianul nu are cont pe platforma Twitter.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: