Redactia.ro
Home » Sport » Georgina Rodriguez, mesaj pentru Ronaldo! Portughezul e golgheterul all-time

Georgina Rodriguez, mesaj pentru Ronaldo! Portughezul e golgheterul all-time

cristiano ronaldo, Georgina Rodriguez, cel mai bun marcator

Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din fotbal, după ce Juventus a câștigat Supercupa Italiei, iar portughezul a marcat. Iubita starului a postat pe contul său un mesaj emoționant.

„Acolo unde există unitate, există victorie. Ești unul dintre cei mai buni sportivi din istorie, ești deja o legendă și sursa mea de inspirație. Mulțumesc, dragostea mea, pentru tot. Felicitări pentru un alt titlu din cariera ta! Este o mândrie și cea mai mare fericire a mea să te însoțesc de mână pe drumul vieții”, a scris Georgina Rodriguez, pe contul său de Instagram.

Cristiano Ronaldo a ajuns la 760 de goluri în toate competițiile și i-a devansat pe Josef Bican (759 de goluri) și Pele (757 de goluri). Ultimul gol marcat a fost în Supercupa Italiei, pe care echipa lusitanului a câștigat-o.
Ronaldo a înscris cele 760 goluri în 1040 de partide. 450 în tricoul celor de la Real Madrid, 118 la Manchester United, 102 la naționala Portugaliei, 85 la Juventus și 5 la Sporting Lisabona.
Totuși exista și voci care susțin că Ronaldo nu ar fi bătut încă recordul.

„Cel mai bun marcator din istoria fotbalului? Comitetul de Istorie și Statistică din cadrul Federației Cehe de Fotbal a numărat toate golurile legendarului Josef Bican și putem declara că a marcat 821 de goluri în meciurile oficiale”, scrie Federația de Fotbal din Cehia.

Top 5 marcatori din fotbal

A fost alcătuit și un Top 5 al cello mai buni marcatori din lume.
1. Cristiano Ronaldo – 760 (de goluri)
2. Josef Bican – 759
3. Pele – 757
4. Romario – 743
5. Leo Messi – 719
Ronaldo bate record după record. A reușit să câștige toate trofeele posibile cu două cluburi diferite din primele 5 ligi. A marcat peste 50 de goluri timp de 6 sezoane consecutive. A fost golgheterul UCL pentru 6 sezoane la rând. A făcut parte din cel mai bun 11 realizat de FIFA cu trei echipe diferite. De asemenea este și singurul fotbalist din Serie A, care a marcat în zece meciuri consecutive.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: