Redactia.ro
Home » Sport » În ce a investit Cristiano Ronaldo 40 de milioane de euro

În ce a investit Cristiano Ronaldo 40 de milioane de euro

GALERIE FOTO (5) cristiano ronaldo, cristiano ronaldo avere, hoteluri

Cristiano Ronaldo are mai multe afaceri din care câștigă o avere. Starul lui Juventus are și un lanț hotelier, Pestana CR7 pe care tocmai l-a mărit.

Portughezul, care are o avere estimată la mai mult de 1 miliard de euro și-a deschis un nou hotel de lux. Fotbalistul a ales ca locație orașul Marrakech, din Maroc. Lansarea ar fi trebuit să aibă loc la finalul anului 2020, dar totul s-a amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Pentru noul său hotel, Ronaldo ar fi cheltuit aproape 40 de milioane de euro. Acesta are 168 de camera și este gândit pentru genarația Y, clienți care doresc un ”paradis liniștit”. De asemenea au fost făcute două restaurante, spa, dar și săli special amenajate pentru întâlniri de afaceri. Hotelul a fost proiectat cu o grădină pe acoperiș, piscină și sky-bar.Marrakech este al patrulea oraș ca mărime din Maroc, după Casablanca, Fes și Tanger. Cristiano Ronaldo a ales această locație pentru că este una dintre destinațiile sale preferate.

Ronaldo deține un lanț hotelier

Fotbalistul celor de la Juventus are un lanț hotelier, Pestana CR7. Prima construcție a fost făcută în insula Madeira, în urmă cu 5 ani. În curând lusitanul va mai deschide un hotel la Madrid. Acesta se află pe Gran Via. Ronaldo nu se oprește aici. Are în proiec construirea altor hoteluri în ami multe orașe precum Paris, Manchester și New York. Deocamdată a primit de la autoritățile din orașul britanic aprobarea pentru construcție, și în cel mai scurt timp vor începe lucrările. Investiția pe care o face în hotelul din Manchester se ridică la peste 30 de milioane de euro.
Anul trecut în plină pandemie, Cristiano Ronaldo a investit masiv în imobiliare. A cumpărat mai multe terenuri unde vrea să construiască. Doar în Portugalia a cumpărat teren într-o zonă exclusivistă pe care a plătit 8 milioane de euro. Presa locală a scris că fotbalistul vrea să ridice un resort de lux în zona Cascais, la 30 de kilometri de Lisabona. Locul nu a fost ales întâmplător. Cascais este una dintre cele mai căutate zone din Portugalia și în plus are cel mai mare venit pe cap de locuitor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: