Redactia.ro
Home » Știri » Ce cadou uimitor a primit o angajată de Crăciun. Nu i-a venit să creadă când a aflat că „Secret Santa” a fost chiar Bill Gates

Ce cadou uimitor a primit o angajată de Crăciun. Nu i-a venit să creadă când a aflat că „Secret Santa” a fost chiar Bill Gates

GALERIE FOTO (2)

În acest an, atmosfera sărbătorilor de iarnă a fost intensificată pentru Shelby, o tânără în vârstă de 35 de ani, angajată la Reddit. Într-un mod care a depășit orice așteptare, Shelby a descoperit că misteriosul ei „Secret Santa” nu era nimeni altul decât celebrul Bill Gates, fondatorul Microsoft.

Este cunoscut faptul că Bill Gates participă activ la tradiția cadourilor de Crăciun de la Microsoft, dar pentru Shelby, aceasta a fost prima oară când destinatarul a aflat cine se afla în spatele cadoului surpriză.

Ce cadou a primit de Secret Santa

Într-o seară obișnuită, Shelby se pregătea să adoarmă. Într-un gest obișnuit, și-a verificat telefonul pentru ultima oară și a fost surprinsă să descopere un e-mail care o informa că pachetul său RedditGifts Secret Santa a fost expediat.

S-a arătat ușor surprinsă de faptul că pachetul era trimis prin intermediul serviciului de curierat FedEx, un indiciu că ar putea conține ceva cu adevărat special. A observat, de asemenea, că pachetul venea din statul Washington.

”Mă pregăteam de culcare. Mi-am verificat telefonul pentru ultima dată și am văzut un e-mail care mă informa că pachetul meu RedditGifts Secret Santa a fost expediat! Sunt puțin surprinsă de faptul că pachetul este FedEx, sună scump. De asemenea, am observat că a fost expediat din statul Washington și, în calitate de experimentat RedditGifter, îi spun soțului meu: Nu ar fi ceva dacă Moș Crăciun ar fi Bill Gates?”, a povestit tânăra.

A doua zi, când a mers să-și ridice misteriosul pachet, funcționarul i-a strigat surprins: „O, Doamne! Ești pentru pachetul de la Bill Gates! Te-am așteptat toată ziua. Ia un cărucior pentru că vei avea nevoie de el.”

Ce se afla în cadoul trimis de Bill Gates

Cu emoții amestecate de surpriză și nerăbdare, Shelby a deschis pachetul care avea să îi aducă nu doar cadouri, ci și o poveste pe care o va împărtăși cu prietenii și familia. Printre numeroasele daruri, Shelby a găsit o pălărie de Moș Crăciun Harry Potter, o pilotă Zelda lucrată manual și suveniruri Twin Peaks. Dar surpriza cea mai mare a fost o scrisoare personală de la Bill Gates însuși.

În scrisoarea specială, Gates a transmis urări de sărbători și a împărtășit câteva gânduri personale. Gestul său nu doar că a adăugat o notă personală și emoțională experienței lui Shelby, dar a subliniat și angajamentul său față de tradițiile de sărbătoare și comunitatea Reddit.

„Am inclus câteva lucruri distractive de care să te bucuri atât acasă, cât și în aer liber – plus câteva cărți grozave care cred că îți vor plăcea. În același timp, știu că niciun cadou nu va compensa vreodată pierderea pe cineva atât de important pentru tine. Mi-a părut foarte rău să aud despre mama ta și am făcut o donație către Asociația Americană a Inimii în memoria ei. Sper tu și familia ta îți găsești „noua normalitate” în acest sezon de sărbători”, a scris Bill Gates, potrivit Dailystar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: