Redactia.ro
Home » Știri » Ce catastrofă va lovi România? Maria Ghiorghiu: „Va face ravagii”

Ce catastrofă va lovi România? Maria Ghiorghiu: „Va face ravagii”

Ce catastrofă va lovi România? Maria Ghiorghiu: „Va face ravagii”

Ce catastrofă va lovi România? Maria Ghiorghiu susține că ceea ce i-au arătat premonițiile ei va face ravagii! Iată detaliile!

Ce catastrofă va lovi România?

Maria Ghiorghiu susține că ceea ce i-au arătat premonițiile ei va face ravagii în România, mai ales după cutremurele care au avut loc pe teritoriul țării noastre:

Pe lângă ninsori, vom avea și inundații, acolo unde, probabil, zăpada se va topi prea brusc. Vedeam străzi în care apa curgea ca în cascadă, dar culmea e că nu vedeam o apă tulbure, ci vedeam o apă foarte limpede, parcă era de la robinet. Și asta mă duce cu gândul ca nu cumva să se spargă ceva, vreun bazin, vreo țeavă de apă, că era apa limpede, nu era maro, era ca la robinet. Dar dacă se va întâmpla vreun accident din acest nedorit, chiar va face ravagii, va face inundații.

Deci, ca niciodată, când vedeam inundații vedeam apa murdară, mâloasă, aici era apa curată și curgea ca în cascadă pe străzi și era destul de înalt. Vom auzi de inundații, dar s-ar putea să nu fie de la zăpadă, s-ar putea să fie inundații de la vreun accident, de la vreun bazin sau vreo țeavă de apă uriașă, care să se spargă și să iasă la suprafață, pentru că era apa limpede. Asta mi-a atras atenția în mod deosebit. Și dacă Dumnezeu voia să îmi arate doar niște inundații, cred că îmi arăta de la distanță, nu-mi arăta imaginea atât de aproape, încât să văd că apa este perfect limpede și se vedea sub apă.”, a declarat Maria Ghiorghiu, în cadrul emisiunii BZI LIVE.

Maria Gheorghiu: „Vom auzi, cu siguranță”

Maria Ghiorghiu susține că a văzut apa curgând pe străzi ca în cascadă, semn că în curând va fi vorba de spargerea unei conducte uriașe în România:

„Chiar mă gândeam cum poate să curgă pe străzi apa ca în cascadă și atât de limpede. Și atunci m-a dus cu gândul că s-ar putea să fie vreun dezastru, de ce nu? Să se spargă vreun bazin sau o conductă de apă mai mare, care să provoace astfel de inundații. Vom auzi, cu siguranță, nu știu când sau unde, dar vom auzi despre o astfel de inundație cu apă limpede. Cred că va fi o conductă uriașă care se va sparge.

Mi-au scris mai mulți cititori despre faptul că am scris în 3 noiembrie 2022 un articol cu titlul: „Un cutremur intens cu încă o replică imediată, tot intensă”. Și e adevărat, era la 4 fără 10 dimineața, în zori de 3 noiembrie, nu știam dacă va fi în țara noastră. Și oricum eu am spus și spun mereu: România este ocrotită de un cutremur devastator. România, poporul român, în ciuda a ceea ce se spune, zi de zi, oră de oră, că și România este în pericol de un posibil cutremur devastator. Aș vrea să spun, cu mâna pe inimă, tuturor românilor că România este, deocamdată… De ce spun deocamdată? Pentru că primisem un mesaj cândva, în care se spunea: „Uite, se tem de un cutremur devastator. Și atunci un glas a spus așa: „În România nu va fi un cutremur devastator, nu încă”. De asta spun.

Vreau să spun că vedeam o cameră, era chiar camera mea, în care vedeam cum pereții se clatină și mi-era teamă că se și dărâmă. Chiar dacă se produce un cutremur, undeva, în alt colț al lumii, adeseori mi se arată chiar camera mea, probabil pentru a înțelege intensitatea cutremurului. Și, deci, vedeam chiar camera mea, în care pereții se clătinau foarte puternic și când vedeam că s-a potolit cutremurul, la scurt timp mi s-a mai arătat o replică, nu chiar la fel de puternică, dar foarte puternică. Și chiar scriam în 3 noiembrie 2022 că acest cutremur nu va fi în România cu siguranță. Din nefericire, va fi în altă țară și cu adevărat va fi devastator.”, a declarat Maria Ghiorghiu, la BZI LIVE.

Sursa foto: România TV

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: