Redactia.ro
Home » Monden » Ce condiţie i-a pus Bianca Drăgușanu lui Gabi Bădălău ca să se împace cu el. Are şi Florin Salam de suferit din cauza asta!

Ce condiţie i-a pus Bianca Drăgușanu lui Gabi Bădălău ca să se împace cu el. Are şi Florin Salam de suferit din cauza asta!

Prima reacție a Biancăi Drăgușanu după ce s-a aflat vestea momentului în mediul public! Ce a spus blondina despre împăcarea cu Gabi Bădălău

Bianca Drăguşanu s-a împăcat cu Gabi Bădălău. Dar negocierea termenilor n-a fost deloc uşoară. Blonfa i-a pus condiţii dure bărbatului pentru a reveni la braţul lui.

Cearta dintre cei doi amorezi a plecat de la o petrecere pe care a dat-o Bădălău cu Florin Salam, un alt bărbat căsătorit şi trei tinere. Surprinsă de eveniment, Bianca le-a alungat pe respectivele invitate cu bâta.

Bădălău nu mai are voie le party cu Salam

A urmat o ceartă între Drăguşanu şi Bădălău, apoi inevitabila despărţire. Totuşi, iată că acum s-au împăcat. Însă numai după ce starleta i-a impus o condiţie lui Gabi.

Bianca i-a interzis lui Gabi să mai meargă la petreceri cu Florin Salam, după ce i-a prins pe cei doi de câteva ori, distrându-se în compania unor tinere și consumând băuturi alcoolice. Bădălău poate merge la nunta amicului său doar dacă Bianca îl va însoți”, a mărturisit o persoană apropiată celor doi, conform Playtech.

Bădălău a trecut peste ceea ce i-a impus familia și a dus-o pe Bianca la nunta lui Nicole Cherry, chiar la localul deținut de părinții săi, eveniment la care a fost prezentă și Sabina, sora sa, conform sursei amintite.

Este Bianca Drăguşanu însărcinată?

În ultimul timp, s-a zvonit că Bianca e însărcinată în două luni și că misiunea a fost foarte dificilă, blondina plătind peste 100.000 de euro pe inseminări pentru a îi dărui un copil lui Gabi Bădălău.

Probabil dacă o să rămân însărcinată, o să vin să spun după patru sau cinci luni. Niciodată din prima. Zvonul a pornit de la faptul că noi ne doream foarte mult să fim din nou părinți.

Eu am epatat la un moment cu aceste lucruri. Apoi, una dintre persoane a dat mai departe și s-a interpretat. Nu este o sarcina la mijloc. O să spun eu când o să fie„, a spus blondina.

Aşadar, cel puţin deocamdată, Bianca Drăguşanu nu aşteaptă un copil.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: