Redactia.ro
Home » Monden » Ce contracte „babane” au semnat Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu cu Pro TV. S-a aflat pentru ce sumă au revenit la MasterChef

Ce contracte „babane” au semnat Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu cu Pro TV. S-a aflat pentru ce sumă au revenit la MasterChef

Bontea, dumitrescu și Scărlătescu revin la Pro TV

În peisajul televiziunii românești, revenirea unor figuri marcante pe micile ecrane este mereu un subiect de interes. Recent, Pro TV a anunțat reîntoarcerea renumiților chefi Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu ca jurați la emisiunea MasterChef România, un moment așteptat cu nerăbdare de fani și critici deopotriva.

Detaliile contractelor lor au atras atenția nu doar prin cifrele impresionante, ci și prin semnificația lor pentru industria de televiziune din România.

Contracte regești pentru jurații de la MasterChef

După o perioadă de negocieri intense, cei trei chefi au semnat contracte cu Pro TV, care le garantează o remunerație dublă față de salariile lor anterioare de la Antena 1, unde au fost jurați la emisiunea Chefi la cuțite. Conform sursei news18.ro, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu ar fi primit anterior un salariu anual de 300.000 de euro. Astfel, noua lor remunerație se ridică la impresionanta sumă de 600.000 de euro pe an, o cifră care reflectă nu doar popularitatea lor, ci și valoarea pe care o aduc emisiunii MasterChef România.

Contractele substanțiale semnate de Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu cu Pro TV sunt mai mult decât un semn al succesului personal al celor trei. Ele indică și o recunoaștere a valorii pe care vedetele de televiziune o aduc unui show. MasterChef România, cunoscut pentru complexitatea și intensitatea competițiilor sale culinare, beneficiază enorm de pe urma experienței și carismei acestor jurați.

Reîntoarcerea la Pro TV

Revenirea celor trei chefi la Pro TV este percepută ca o întoarcere la rădăcini. Aici, acum mai bine de un deceniu, au început să își construiască reputația în televiziune, iar Pro TV a fost scena unde și-au făcut debutul în cariera de televiziune. Acest aspect sentimental a jucat un rol important în decizia lor de a reveni, marcând un fel de reînnoire a legăturii lor cu telespectatorii și cu pasionații de artă culinară.

„Au trecut 12 ani de când PRO TV a lansat show-ul MasterChef şi a prezentat publicului român trei chefi tineri. Multe s-au întâmplat în tot acest timp – Sorin, Florin şi Cătălin au devenit unele dintre cele mai îndrăgite şi respectate personalităţi TV din România.

MasterChef a evoluat de-a lungul anilor, dar acum a sosit momentul ca cei trei chefi să se întoarcă în bucătăria unde totul a început. Îi întâmpinăm, înapoi la PRO TV, cu mândrie şi emoţie”, a declarat Antonii Mangov, Director de Programe Pro TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: