Redactia.ro
Home » Monden » Ce crede Bianca Drăgușanu despre Dana Budeanu. A spus tot ce gândește despre ea

Ce crede Bianca Drăgușanu despre Dana Budeanu. A spus tot ce gândește despre ea

Ce crede Bianca Drăgușanu despre Dana Budeanu. A spus tot ce gândește despre ea

Bianca Drăgușanu a spus ce părere are, de fapt, despre Dana Budeanu, iar termenii pe care i-a folosit n-au mai lăsat loc de nicio interpretare, lucrurile fiind extrem de clare. Iată opinia ei despre creatoarea de haine.

Ce crede Bianca Drăgușanu despre Dana Budeanu. A spus tot ce gândește despre ea

Pe Dana Budeanu ori o iubești, ori o urăști, nu există cale de mijloc. Și, pe principiul „Pe cine ai lua cu tine pe o insulă pustie?”, Bianca Drăgușanu n-ar sta mult pe gânduri și ar răspunde clar: pe Dana Budeanu. Invitată în emisiunea online Zig-Zag, moderată de George Tănase, vedeta a trebuit să aleagă diverse personaje cu care ar petrece o vacanță în Bali. Dintre toate, a spus că ar vrea să meargă acolo cu creatoarea de haine, Dana Budeanu.

Admirația merge până la adorație, în special pentru că Bianca Drăgușanu crede că au multe puncte comune. Și ea e frumoasă, și Dana Budeanu e frumoasă, și ea e puternică și la fel este și Budeanu.

„Mă regăsesc în foarte multe lucruri pe care le spune ea. O ador! În afară de faptul că e frumoasă, că e independentă, că e deșteaptă, băi, e deșteaptă rău de tot! E puternică și miserupistă, n-o interesează nimic de gura lumii. Face istorie femeia asta, crede-mă! Mi se pare femeia superbă, maximă în tot. Dacă m-ai pune să aleg între 10 bărbați și Dana Budeanu aș alege Dana Budeanu”, a declarat Bianca Drăgușanu în emisiunea menționată mai sus.

Și „Dănuța” a complimentat-o pe Bianca Drăgușanu în multe dintre verdictele ei, numind-o, nu o dată, o „păpușă Barbie asumată”.

„Bă, Bianca. Deci tu ai mai fost și cu cocalari, asta nu contează. Nu e vreo rușine și, în general, trebuie să fim asumați. Și nu dăm oricum socoteală nimănui în legătură cu nimic. Dacă tu l-ai acceptat. Bianca a ajuns la un statut și cam… tu ești iubitul lui Bianca, nu e Bianca cu cineva. Asta e viața. Femeia a muncit și a ajuns la acest statut”, a spus Dana Budeanu într-una dintre edițiile emisiunii ei de pe Youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: