Redactia.ro
Home » Monden » Ce crede, de fapt, Delia despre relația Oanei Matache cu noul iubit? Mama surorilor nu-l vrea în familie

Ce crede, de fapt, Delia despre relația Oanei Matache cu noul iubit? Mama surorilor nu-l vrea în familie

Ce crede, de fapt, Delia despre relația Oanei Matache cu noul iubit? Mama surorilor nu-l vrea în familie

Iată ce crede, de fapt, Delia despre relația Oanei Matache cu noul iubit! Mama surorilor nu-l vrea în familie.

Ce crede, de fapt, Delia despre relația Oanei Matache cu noul iubit?

Radu Siffredi, noul iubit al surorii Deliei, Oana Matache, susține public că nu toată familia iubitei lui este împotriva relației lor. Din păcate, mama celor două surori nu-l dorește în familia ei, motiv pentru care tânărul se simte neînțeles, deși își exprimă zilnic dragostea pentru Oana Matache. De curând, a dezvăluit în cadrul unui stream că Delia le este alături și a înțeles din prima că sora ei este fericită alături de el:

„Hate-ul nu e de la toată familia ei. Soră-sa a fost ok cu noi, mai sunt prietene d-ale ei care au fost ok cu mine și cu toată chestia asta, doar că oamenii puțin mai în vârstă și la o distanță de generații clar o să aibă ceva de comentat față de cei ca mine, care își fac unghiile, care au părul lung, „rockeri împuțiți”, care se îmbracă în haine neobișnuite”, a declarat Radu, iubitul Oanei Matache. De altfel, internauții au remarcat că Delia îl și urmărește pe Radu Siffredi pe Instagram.

Mama surorilor nu-l vrea în familie pe noul iubit la Oanei Matache

Mama Oanei Matache nu și-l dorește pe Radu în fiamilia ei și mai ales a nepoțeilor ei. Aceasta susține că Radu este un exemplu negativ și o influență nefastă:

E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici. Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot să-i deschid ochii. Copiii au un tată exemplu de eleganță cu principii sănătoase. Vine freză-n vânt și se duce naibii ce au construit părinții. Chiar mulțumesc pentru sfat, dar numai după ce am epuizat toate argumentele am luat această decizie. Nu comunică cu nimeni! Probabil doare ce zic, dar nu trebuia să despartă familia asta”, au fost cuvintele Ginei Matache pe Instagram.

Radu, despre drama copilăriei lui

Radu a avut o copilărie grea din pricina unui accident grav în care putea, din ce susține, să-și piardă viața. Din fericire a reușit să se vindece cu ajutorul și implicarea medicilor:

„Ani mai târziu, psihologul mi-a spus că m-a afectat. Și până în ziua de azi sunt foarte conștient de dantura mea. Am avut un accident la 16 ani și mi-am pierdut dantura și aproape viața, și am opt implanturi și două reconstrucții faciale. Am unele momente în care mi-e rușine să zâmbesc”, a povestit Radu Siffredi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: