Redactia.ro
Home » Monden » Ce critici a primit Roxana Nemeș după nuntă! Internauții îl consideră prea bătrân pe partenerul ei

Ce critici a primit Roxana Nemeș după nuntă! Internauții îl consideră prea bătrân pe partenerul ei

GALERIE FOTO (6) Ce critici a primit Roxana Nemeș după nuntă! Internauții îl consideră prea bătrân pe partenerul ei

Roxana Nemeș s-a căsătorit cu bărbatul care i-a furat inima! Fosta concurentă de la Survivor România a postat primele imagini de la marele eveniment. Fanii vedetei au reacționat imediat, iar mulți dintre ei chiar au criticat-o pe aceasta. 

Ce critici a primit Roxana Nemeș după nuntă! Internauții îl consideră prea bătrân pe partenerul ei

Roxana Nemeș s-a căsătorit cu iubitul ei și este mai fericită ca niciodată. Artista a spus marele DA în fața ofițerului de Stare Civilă. Blondina a devenit soție cu acte în regulă, aceasta căsătorindu-se civil cu alesul inimii sale. Fosta concurentă de la Survivor România a ales o rochie scurtă, albă, fără mâneci, care i-a scos în evidență formele bine tonifiate. Rochia era prevăzută cu o trenă amplă, un detaliu care a ieșit imediat în evidență. Alături de ea și soțul ei au fost rudele și apropiații celor doi, fiind foarte fericiți pentru ei.

”Am ajuns la o împacare cu mine, sunt mai pe chill. Dupa atatia ani de munca, toate experiemtele te ajuta sa te regasesti, sa te impaci cu tine. Nu am facut nunta, nu am facut covid, m-am si vaccinat. M-am ferit, nu ma mai stresez. O sa fac nunta, astept evenimentele eu. O sa vina vara asta, cred, și nunta, dar nu ma stresez prea tare. Acum incerc sa ma readaptez, vreau sa fac si treaba, am nevoie si de o vacanta, dar sunt foarte incantata pentru tot, piesa o aveam pregatita dinainte sa plec in Dominicana”,declara Roxana Nemes.

Astăzi, Roxana a postat și câteva imagini de la nunta de vis, iar fanii au reacționat imediat la fotografiile cu soțul ei. Dacă mulți dintre ei i-au transmis numai urări de bine, au fost și câțiva care i-au adus multe critici.

”Te-ai măritat din dragoste pentru bani perversă mică/ Gold digger vibes/ Seamănă cu Lis!”, sunt doar câteva din comentariile răutăcioase primite de Roxana Nemeș.

Cum a fost cerută în căsătorie Roxana Nemeș

Roxana Nemeș se iubește de mai mulți ani cu omul de afaceri Călin Hagima. Bărbatul a cerut-o în căsătorie, pe stradă, în mijlocul iernii, în fața unui magazin din centrul Bucureștiului. Roxana a văzut în acel moment un mesaj scris pe un panou publicitar dacă vrea să se căsătorească cu el.

„Nimic nu e întâmplător. Şi acum am emoţii, deşi se împlineşte o lună de atunci. Toată lumea mă întreba când mă mărit, dar barza vine când vrea Dumnezeu. Astfel de momente sunt cele mai importante din viaţă, nu m-am grăbit, mi-am dorit să fie cu omul pe care îl iubesc din tot sufletul. Ne-am bucurat de moment şi suntem în extaz. Îl iubesc de mulţi ani, cumva e un pas important.Când Dumnezeu ne va da un copil, e important ca micuțul să aibă o familie”, spunea Roxana Nemeş la vremea respectivă.

După ce a fost eliminată de la Survivor România, iubitul său a așteptat-o la aeroport, cu flori și tort. În urmă cu ceva timp, blondina declara că și-ar dori ca nunta sa să aibă loc în aer liber, aproape de mare. „Va fi foarte frumos cu siguranță, N-am stabilit încă data. Vreau să fie alături de mine părinții mei și apropiații, în primul rând. Chiar dacă este la mare sau lângă lac, vreau în aer liber, să fie vara”, a declarat Roxana Nemeș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: