Redactia.ro
Home » Monden » Roxana Nemeș s-a întors pe traseul de la Survivor România pentru a-și lua rămas bun! ”Oficial putem spune că s-a terminat”

Roxana Nemeș s-a întors pe traseul de la Survivor România pentru a-și lua rămas bun! ”Oficial putem spune că s-a terminat”

Roxana Nemeș s-a întors pe traseul de la Survivor România pentru a-și lua rămas bun! ”Oficial putem spune că s-a terminat”

Roxana Nemeș a fost încântată să se reîntoarcă pentru ultima dată pe traseul de la Survivor România 2021. Fosta concurentă a venit pentru finala emisiunii și a făcut o utimă postare.

Roxana Nemeș s-a întors pe traseul de la Survivor România pentru a-și lua rămas bun! ”Oficial putem spune că s-a terminat”

Roxana Nemeș se simte nostalgică cu privire la competiția Survivor România 2021. După ce a fost eliminată în urmă cu mai multe ediții, fosta concurentă s-a întors pe unul dintre tresee și a imortalizat momentul pentru fanii ei.

Vedeta s-a întors în Republica Dominicană pentru a filma finala emisiunii și tot atunci s-a fotografiar pe unul dintre trasee, acolo unde i-au mai rămas câteva amintiri. Aceasta a declarat că au fost momente grele, însă experiența îi va rămâne mereu în suflet.

”Ultima întâlnire cu unul dintre traseele de la Survivor România! Și acum oficial, putem spune că s-a terminat. A fost greu, a fost și frumos dar am fost încântată să mă reîntorc și să retrăiesc sentimentele pe care le-am simțit în această minunată competiție!”, a scris Roxana Nemeș pe contul ei de Facebook.

Cu câți bani s-a întors Zanni acasă după ce a câștigat Survivor România 2021

Zanni a petrecut șase luni în sălbăticia din Republica Dominicană, iar acum a reușit, la votul publicului, să câștige Survivor România 2021 și să pună mâna pe o sumă de bani impresionantă, aproximativ 50.000 de euro, adică marele premiu. Tânărul artist a fost singurul care a concurat încă de la începutul emisiunii, respectiv din luna ianuarie. În tot acest timp, Zanni a fost plătit pentru filmările din Dominicană în fiecare săptămână de concurs, contractul lui ajungând la o valoare impresionantă de-a lungul celor 27 de săptămâni mai exact.

Săptămânal, Zanni încasa 1.800 de euro, adică aproximativ 8.800 de lei, după cele șase luni de Survivor, Faimosul a ajuns să câștige peste 238.000 de lei, scrie fanatik.ro. La această sumă se adaugă, în fapt, și marele premiu de la Survivor România 2021, în valoare de 250.000 de lei, cea ce înseamnă că Zanni ajunge la un total de aproape jumătate de milion de lei.

Suma colosală strânsă de Zanni de-a lungul celor șase luni la Survivor România 2021 va fi impozitată de statul român, conform legii. Astfel că, potrivit sursei citate, din suma aproximativă de 488.000 (doar premiile sub 600 de lei nu sunt impozabile) se scad 600 de lei, iar din venitul net dobândit ulterior se reține 10%.

Impozitul pe care Zanni va fi nevoit să îl dea statului român arată că Faimosul va fi mai sărac cu peste 48.750 de lei, ei încasând, de fapt, puțin peste 438.500 de lei. Cu toate acestea, Zanni va rămâne cu peste 85.000 de euro, suficienți pentru ca Faimosul să își cumpere o casă sau să imvestească în muzică, așa cum își dorea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: