Redactia.ro
Home » Monden » Ce datorii primesc „moștenire” Oana și Catinca Roman de la mama sa. Ce spun avocații

Ce datorii primesc „moștenire” Oana și Catinca Roman de la mama sa. Ce spun avocații

Mioara Roman s-a stins din viață și a lăsat în urma sa multă suferință, dar și o mare povară pe umerii copiilor ei. Deja nu mai era un secret datoria enormă a Mioarei Roman. Deja o achita din pensie. Ce se va întâmpla acum după moartea sa.

Răspunderea moștenitorilor: Oana și Catinca Roman în fața datoriei

Mioara Roman, figura cunoscută în peisajul politic românesc, s-a stins din viață la vârsta de 83 de ani. Pe lângă amintirile și moștenirea lăsată, a lăsat și o datorie uriașă către RA-APPS în valoare de 300.000 de euro. Această sumă reprezintă restanțele vechi ale Mioarei Roman la plata chiriei și întreținerii vilei de protocol, locuința în care a trăit încă din vremea când fostul său soț, Petre Roman, era prim-ministru.

Avocata Beatrice Comăniceanu, într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, a explicat detaliat de ce surorile Oana și Catinca Roman sunt considerate responsabile pentru datoria lăsată de Mioara Roman și cum ar putea evita această povară financiară după decesul acesteia.

Surmontarea datoriei imense

În ciuda stării sale de sănătate fragile, fiind afectată de boala Parkinson și aflată sub îngrijire medicală strictă într-o clinică privată, Mioara Roman nu a scăpat de poprire pe pensie, iar RA-APPS le-a invitat pe cele două surori la tribunal în legătură cu această datorie.

Avocata vedetelor, Beatrice Comăniceanu, a oferit clarificări cu privire la evoluția situației datoriei de 300.000 de euro, explicând și posibilele căi de scăpare pentru Oana și Catinca Roman în această încercare financiară dificilă.

La dezbaterea moștenirii, se preiau și datoriile, inclusiv cele de la stat, dar și de la bănci. Nu se sting datoriile, odată cu decesul persoanei, moștenitorii, în cazul de față, Oana și Catinca, fiicele Mioarei Roman, le preiau, sunt bune plată. Din păcate da, așa se întâmplă, am avut cazuri. Dreptul la moștenire nu vine numai cu avantaje, după cum vedeți.

Dacă Oana și Catinca Roman vor să accepte moștenirea Mioarei, atunci vor prelua și datoriile. Dar, dacă nu acceptă moștenirea, poate nici nu prea au nimic de moștenit, nu știu exact care este situația, ce bunuri avea Mioara Roman, pe numele ei, atunci Oana și Catinca nu plătesc nimic, scapă de această datorie împovărătoare. Dacă n-au mai nimic de moștenit, de pe urma ei, probabil e mai bine să nu accepte din start dezbaterea succesiunii.”, a declarat Beatrice Comăniceanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: