Redactia.ro
Home » Monden » Ce decizie a luat Dan Bittman! Se va vaccina artistul sau nu?

Ce decizie a luat Dan Bittman! Se va vaccina artistul sau nu?

Dan Bittman

Dan Bittman a făcut din nou declarații șocante despre coronavirus! Fanii se întreabă acum dacă artistul se va vaccina anti-covid sau nu, având în vedere că suntem în etapa a doua de vaccinare. 

Ce decizie a luat Dan Bittman

Încă de la începutul pandemiei, Dan Bittman a făcut o serie de declarații șocante despre pandemia de coronavirus. Acesta a îndemnat oamenii să iasă în stradă pentru a protesta împotriva restricțiilor luate de autorități, a comentat public mai multe teorii consipiraționiste apărute pe internet și a criticat aspru deciziile luate de autorități.

Acum, cum suntem deja în a doua etapă a campaniei de vaccinare anti Covid, toată lumea a vrut să știe dacă Bittman se va imuniza și el, mai ales că, nu de mult, acesta se blestema să moară și el de Covid-19. Pentru acest lucru, fanii lui l-au taxat serios și mulți l-au criticat dur pe coronascepticul Dan Bittman.

”Nu știu dacă mă vaccinez. O să văd și eu ce se întâmplă. Eu sunt pro vaccinare, dar susțin în mod special un tratament. Eu nu sunt împotriva vaccinurilor, a tratamentelor anti Covid, sunt împotriva prostiei. Eu n-am spus niciodată fraților nu vă vaccinați, să nu purtați mască, nu vă feriți de virus! Eu mă iau de o sitauție imbecilă creată de un an de zile. Eu n-am nicio dilemă medicală și respect toate părerile bazate, fundamentate, dar realitatea ne contrazice”,  a spus artistul, la Antena Stars, scrie spynews.ro.

Ce decizie a luat Dan Bittman! Dan Bittman a precizat ăn multe rânduri că el crede în existența virusului, însă nu este de acord cu restricțiile impuse autorități.

“Eu am spus de la începutul acestei pandemiei, din punctul meu de vedere nu e o pandemie, acest virus nu e letal. Apropo, unde sunt izoletele? Au fost medici care m-au felicitat cum am pus problema. Ei nu pot  să vorbească, pentru că sunt obligați să promoveze virusul. Ați uitat că-n martie ne spălam și dinții cu dezinfectanți?! E o problemă de bani, de trilioane de dolari. Când sunt alegeri scad din pix cazurile. Puteți să mă băgați de mâine la pușcărie, e crimă cu premeditare ce s-a făcut. Jumătate din oamenii care au murit, au murit cu zile, din cauza testelor fals negative sau pozitive. Sunt vieți pierdute pentru care nu răspunde nimeni!”, a mai spus, revoltat, cântărețul la Xtra Night Show.

Dan Bittman a făcut o declarație șocantă

Alături de medicul Marinescu de la Institutul Național Matei Balș din București, Dan Bittman a dat în direct o nouă declarație șocantă. Cântărețul a precizat că virusul nu a fost cauzat de către liliecii din China, așa cum s-a spus până acum, ci producerea lui a fost făcută chiar de către Bill Gates.

”Întreabă-l pe Bill Gates cine a făcut virusul. Uitați-vă la el, dintr-o dată are interese în China și în laboratoare ei. Cine poate să creadă că liliacul s-a împrecheat cu nu știu ce șobolan..”, a spus Dan Bittman la Antena Stars!

Ce decizie a luat Dan Bittman! Artistul consideră că virusul nu este nici pe departe atât de contagios pe cât s-a spus. De asemenea, acesta susține că producerea vaccinului anti-COVID a fost făcută tot de către Bill Gates. Mai mult, artistul a menționat că momentan nu știe dacă se va vaccina, însă vrea să vadă ce se mai întâmplă.

”Am stat luni de zile în casă, și mie mi-a fost frică. E un virus periculos? A apărut  între timp altă tulpină, la ce e bun atunci vaccinul ăsta? Nu cred că transmit nici unii, nici asimptomaticii, nici simptomaticii. Eu cred în alte chestii. Dar să nu-mi vină mie unul să-mi spună la tv că trebuie să stau în casă de Crăciun! Asta e prea mult!”,  adăugat Bittman, la Xtra Night Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: