Redactia.ro
Home » Monden » Ce decizie a luat Nadine după ce a plecat din România: „Mi-a umplut sufletul de bucurie”

Ce decizie a luat Nadine după ce a plecat din România: „Mi-a umplut sufletul de bucurie”

GALERIE FOTO (5) Ce decizie a luat Nadine după ce a plecat din România

Ce decizie a luat Nadine după ce a plecat din România. Vedeta a locuit în Statele Unite ale Americii o periodă, iar acum a ales să plece din nou, dar de această dată a ales o altă destinație. A ales să locuiască în alt stat, iar acum vrea să învețe limba francează.

Ce decizie a luat Nadine după ce a plecat din România: „Mi-a umplut sufletul de bucurie”

Ce decizie a luat Nadine după ce a plecat din România. Celebra actriță și-a făcut bagajele și a plecat în altă țară. Nadine vrea să experimenteze tradiția altei țări europene, așa că l-a luat pe Noah, fiul ei, și au plecat în Franța, acolo unde vedeta are mai multe rude. Decizia de a părăsi România este una benefică pentru artistă, precizând că singurul real care o definește în prezent este că luptă pentru visele sale.

Nadine trăiește în Franța și studiaza în America, iar atunci când are timp liber intră în competitie cu fiul său. ”Putem învăţa orice ne propunem, orice avem nevoie Asta este o certitudine pe care am priceput-o devreme în viaţă. Şi pentru că vreau să învăţ franceză, de luni până duminică, pe la mijlocul zilei, mă apuc de franceză. Dimineaţa învăţ pentru facultate şi după, vreme de două ore, împreună cu copilul, deschidem Duolingo şi începem o uşoară competiţie. Noah este mult mai avansat decât mine. Azi mi-a explicat când folosesc “ le” şi când “ la”. Mi-a umplut sufletul de bucurie să-l văd că ia mutră de isteţ, că o învaţă el pe mami… Mi -am propus ca la anul pe vremea asta să pot purta cu multă uşurinţă conversaţii în franceză, pe diverse teme. Până atunci, recunosc că îmi place enorm să nu înţeleg despre ce se vorbeşte în jurul meu. La fel de mult îmi place şi că nu sunt băgată în seamă în nicio situaţie socială, cei din jur ştiind că nu ştiu o boabă de franceză”, povesteşte Nadine.

Nadine, despre plecarea în Franța

Nadine este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, iar de-a lungul anilor, viața a provocat-o, dar vedeta nu s-a dat bătută și a mers mai departe. După ce a decis să plece în Franța, Nadine a mărturisit că vrea să își îndeplinească visurile. „Singurul lucru care real mă definește este acela că eu îmi îndeplinesc visurile! Le protejez, le respect și fac totul ca ele să devină realitate. La asta mă pricep! „Singurul lucru care real mă definește este acela că eu îmi îndeplinesc visurile! Le protejez, le respect și fac totul ca ele să devină realitate. La asta mă pricep!
M-am mutat din țară pentru un an, într-un sat, undeva în mijlocul Franței. Eu, soțul și copilul, fiecare cu câte o valiză și nimic mai mult. Locuiesc la o margine de pădurice, la 10 minute de mers cu mașina de primul oraș.„, a declarat Nadine.

Nadine Emilie Voindrouh este cântăreață și actriță de teatru, debutând în showbiz în 1995, odată cu participarea la emisiunea „Școala Vedetelor”, de la TVR 1, realizată de Titus Munteanu. Tatăl vedetei este de origine africană, iar mama este româncă. În 2011 s-a căsătorit cu afaceristul Drafoș Apostolescu cu care are un fiu născut în 2010.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: