Redactia.ro
Home » Monden » Ce decizie a luat soțul regretatei mezzosoprane Maria Macsim Nicoară? Ancheta este în desfășurare

Ce decizie a luat soțul regretatei mezzosoprane Maria Macsim Nicoară? Ancheta este în desfășurare

Ce decizie a luat soțul regretatei mezzosopranei Maria Macsim Nicoară? Ancheta este în desfășurare

După o lungă suferință, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a murit! Soțul ei, suspect în ancheta care este încă în desfățurare a luat o decizie șocantă.

Ce decizie a luat soțul regretatei mezzosoprane

Ancheta legată de moartea Mariei Macsim Nicoară este încă în desfășurare, asta după ce cunoscuta mezzosoprană din Iași a fost găsită inconștientă în casa unde locuia cu socrii, dar și cu soțul acesteia. Aceasta fost internată la spital, însă medicii nu i-au dat multe șanse, astfel, la finalul anului 2020, aceasta s-a stins din viață.

Soțul regretatei mezzosoprane Maria Macsim Nicoară a luat o decizie șocantă! Bărbatul a decis să renunțe la procesul pe care îl înaintase către Spitalul Clinic de Recuperare din Iași, acolo unde partenera sa de viață era internată și unde și-a petrecut ultimele luni înainte de a-și da ultima suflare.

Ce decizie a luat soțul regretatei mezzosoprane Maria Macsim Nicoară? După ce a solicitat spitalului toate documentele medicale referitoare la starea de sănătate a soției sale, acum, pianistul Codrin Constantin Nicoară, a renunțat la proces, potrivit bzi.ro.

”Instanța ia act de renunțarea reclamantului Codrin Constantin Nicoară la judecata cererii în contradictoriu cu Spitalul Clinic de Recuperare. Cu drept de recurs, în termen de 15 zile de la comunicare”, au precizat recent judecătorii din cadrul Tribunalului Iași.

Codrin Constantin Nicoară a dat în judecată spitalul pe 7 octombrie

Codrin Constantin Nicoară, soțul mezzosopranei, a dat în judecată spitalul din Iași pe data de 7 octombrie, atunci când a cerut tot dosarul medical al soției sale pentru a afla cu exactitate ce se întâmpla cu ea.

”Solicit să se dispună obligarea pârâtului Spitalul Clinic de Recuperare să-mi elibereze dosarul medical al soției mele, Maria Macsim Nicoară”, a menționat pianistul Codrin Constantin Nicoară.

Ce decizie a luat soțul regretatei mezzosoprane Maria Macsim Nicoară? La finalul anului 2020, mezzosoprana Maria Macsim Nicoară s-a stins din viață, iar acum, soțul acesteia a decis să renunțe la această judecată printr-o cerere scrisă.

”Reclamantul poate să renunțe oricând la judecată, în tot sau în parte, fie verbal, în ședință de judecată, fie printr-o cerere scrisă. Având în vedere faptul că sunt îndeplinite condițiile articolului 406 din Codul de procedură civilă, reclamantul depunând un înscris prin care arată că renunță la judecată, instanța urmează a lua act în acest sens”, au afirmat judecătorii din cadrul Tribunalului Iași.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: