Redactia.ro
Home » Monden » Dezvăluiri șocante despre soprana Maria Macsim Nicoară! Ce mesaj a primit înainte să moară

Dezvăluiri șocante despre soprana Maria Macsim Nicoară! Ce mesaj a primit înainte să moară

Dezvăluiri șocante despre soprana Maria Macsim Nicoară! Ce mesaj a primit înainte să moară

Dezvăluiri șocante despre soprana Maria Macsim Nicoară! Beatrice Rancea rupe tăcerea și spune ce s-a întâmplat în ziua accidentului. 

Dezvăluiri șocante despre soprana Maria Macsim Nicoară

Cazul Mariei Macsim Nicoară, mezzosoprana Operei din Iași, e departe de a se fi încheiat. Solista s-a aflat în comă din 8 mai până în 23 decembrie, dar apoi a survenit decesul. Artista din Iași a ajuns în atenția presei după incidentul înregistrat în primăvară, în propria casă, când a alunecat pe scări.

Dezvăluiri șocante despre soprana Maria Macsim Nicoară! Soțul artistei a chemai salvarea abia a doua zi, mult prea târziu, având în vedere leziunile suferite. După ce aceasta a ajuns la spital a început o anchetă cu privire la o potențială crimă. Acum, după îmormântare, ies la iveală detalii neștiute.

Beatrice Rancea, managerul Operei din Iaşi, a făcut dezvăluiri, în exclusivitate pentru impact.ro. Aceasta bănuia că fosta ei colegă are probleme conjugale și a fost și cea care i-a trimis sopranei un ultim mesaj de încurajare, înainte de a se prăbuși pe scări.

“Maria Macsim Nicoară a fost un om cu totul deosebit. Nu ştiu amănunte despre viaţa ei personală, fiindcă nu era genul de om care să fi adus pe scenă asemenea tip de probleme, cele de acasă. Dar, ca oricare dintre noi, trebuie să fii trecut prin momente dificile. Şi acum vă vorbesc în cunoştinţă de cauză, fiindcă unul din ultimele mesaje pe care le-a schimbat Maria în această viaţă cu cineva a fost cu mine. Am descoperit că în seara cu pricina, pe la 20.40, i-am trimis un mesaj de încurajare. Ştiam ceva despre problemele ei de acasă, dar eram şi în perioada în care ne pregăteam să ieşim din starea de urgenţă şi i-am scris ceva de genul . Nu bănuiam nimic din tragedia ce va urma”, a declarat Beatrice Rancea pentru impact.ro.

De asemenea, maganerul Operei din Iași, a mai adăugat că fosta ei colegă este regretată de colegii săi de la Opera ieşeană.

“Am colaborat cu ea încă din 2011, anul sosirii mele în Iaşi. Ca atare, era distribuită în multe spectacole, fie în , fie în sau în . Ceea ce avantajează Opera, faţă de teatru, e că trebuie să ai, prin natura meseriei, mai multe distribuţii, ca să asiguri viaţă lungă spectacolului în sine. Ca atare, aşa s-a întâmplat şi în cazul spectacolelor Mariei”, a mai precizat Beatrice Rancea.

Soțul nu a fost prezent la înmormântare

Maria Macsim Nicoară a fost înmormântată sâmbăta trecută. Au condus-o pe ultimul drum apropiații, dar și colegii, însă marele absent s-a dovedit a fi soțul ei, pianistul Codrin Nicoară, acuzat că nu ar fi chemat Salvarea imediat după ce a găsit-o căzută de pe scări.

El nu a apreciat gravitatea rănilor și a mai ținut-o în casă aproape încă o zi, deși mezzosoprana avea leziuni grave la cap, torace și coloană. Familia Mariei Macsim Nicoară l-a acuzat de neglijenţă. Soţul acesteia a negat însă constant toate acuzaţiile aduse. Există însă informaţii, neconfirmate însă, că solista ar fi consumat alcool în ziua nenorocirii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: