Redactia.ro
Home » Monden » Ce declară soția lui Valentin Uritescu imediat după ce actorul a fost internat de urgență la spital: „Ar suferi foarte mult…”

Ce declară soția lui Valentin Uritescu imediat după ce actorul a fost internat de urgență la spital: „Ar suferi foarte mult…”

Sursa foto: Fanatik

Valeria Uritescu, soția lui Valentin Uritescu care este bolnav de Parkinson, încă de la vârsta de 33 ani, a dezvăluit că îndrăgitul actor este internat într-un centru de îngrijire de ceva timp. Aceasta spune că locația în care a fost internat este modernă și că arată mai mult ca un hotel decât ca un centru medical.

Valentin Uritescu, internat de urgență

Astăzi, soția lui, Valeria Uritescu trebuia merg în vizită la acesta, însă a fost anunțat de urgență că este internat pentru investigații medicale, deoarece nu se simte bine.

Aceasta nu a dat dezvăluiri despre starea de sănătate dar ne-a anunțat că nu este pe ultimul drum: „Nu e pe moarte”, potrivit Fanatik. 

Soția lui Valentin Uritescu a dezvăluit, pentru sursa mai sus amintită, care este starea de sănătate actuală a actorului.

Aceasta anunțat că soțul ei, actorul Valentin Uritescu a fost internat de urgență într-un spital privat din cauza unor probleme cu tensiunea:

„Aștept și eu vești. A fost dus la un spital particular. Este internat pentru investigații. Este un actor pe care l-a cunoscut lumea… . Ce să vă spun mai mult? Locuiește într-un centru de îngrijire privat iar azi, după i s-a întâmplat acest necaz, ceva cu tensiunea, l-au internat să i se facă investigații, nu pentru altceva.”

Valeria Uritescu: „Nu e pe moarte”

Soția lui  a mai anunțat că a dat declarații, deoarece soțul ei ar suferii dacă ar apărea informații eronate în presă: 

„Nu este pe moarte. Ar suferi foarte mult să afle că a apărut altceva în presă. Este bolnav de ani de zile. Are o vârstă, cumva este în firescul lucrurilor… Am vrut să merg la el în vizită azi, dar am primit telefon și aștept să văd ce spun medicii după aceste investigații. El nu mai filmează de ani de zile, nu mai joacă teatru… Oamenii cumva exagerează. Sigur că și eu sunt foarte îngrijorată…”, a mai declarat ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: