Redactia.ro
Home » Monden » Ce dorințe are fiica Andreei Marin. Violeta Bănică a recunoscut totul

Ce dorințe are fiica Andreei Marin. Violeta Bănică a recunoscut totul

GALERIE FOTO (4) Ce dorințe are fiica Andreei Marin.

Ce dorințe are fiica Andreei Marin. Violeta Bănică are 13 ani și deja știe ce vrea să facă pe viitor. Recent, fiica lui Ștefan Bănică Jr. a vorbit despre relația cu mama ei, dar și despre ce își dorește, dar nu are bani. Despre ce este vorba?

Ce dorințe are fiica Andreei Marin. Violeta Bănică a recunoscut totul

Ce dorințe are fiica Andreei Marin. Este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România, dar a încercat să-și crească fiica departe de lumina reflectoarelor. Andreea Marin are o singură fiică, dar care pentru ea reprezintă întregul univers. Ajunsă la 13 ani, Violeta Bănică știe deja ce vrea să facă pe viitor. Recent, fiica lui Ștefan Bănică Jr. a vorbit pentru prima dată despre pasiunile sale, dar și ce și-ar dori. Tânăra spune că nu poate să-și permită anumite lucruri.

Prezentă alături de mama sa la un eveniment, Violeta a declarat că îi plac bijuteriile, dar nu are bani să și le achiziționeze. Fiica Andreei Marin a spus că a luat din gusturile mamei sake pentru lucrurile fine. ”Nu știu dacă m-aș duce la un magazin, nu le-aș alege neapărat, dar sunt un fan al bijuteriilor. Momentan nu am bani să-mi cumpăr asemenea de chestii, pentru că-mi plac chestiile de calitate și prefer să-mi cheltui cei puțini bani pe care-i mai am pe alte chestii.

De la tata am primit niște bijuterii. Nu le port, pentru că momentan cea pe care am primit-o și îmi plăcea foarte mult am purtat-o nonstop și făceam și baie cu ea și a ruginit grav.Este din aur, înseamnă foarte mult pentru mine și-l port tot timpul. Nu cred că l-am mai dat jos de doi ani”, a spus Violeta, la Prima TV.

Referitor la relația cu cei doi părinți, Violeta a mărturisit că îi iubește foarte mult. Tânăra a declarat că artistul i-a dăruit multe bijuterii, iar majoritatea au fost purtate de bunica paternă. Violeta a recunoscut că nu îi spunea toate secretele mamei sale, dar a mărturisit că este extrem de mândră de aceasta. ”Nu ne spunem toate secretele, că ar fi un pic ciudat, ea fiind mai mare. Mama este o persoană complexă. Îmi place de ea. E tupeistă în sensul bun. Sunt foarte mândră de tot ce a realizat până acum.

Tot timpul se gândește la alții înainte de a se gândi la ea. Abia aștept să ajung ca ea pe de-o parte, nu neapărat în meserie, dar ca persoană îmi place foarte mult de ea. Ne mai certăm, dar nu foarte tare, nu pe chestii importante sau pe ceva grav”, a spus Violeta despre mama ei.

Ce cadou i-a pregătit Andreea Marin fiicei sale?

Andreea Marin a devenit ambasadorul unui brand de bijuterii din România, iar cu această ocazie a creat un colier special pentru fiica ei, care va împlini de curând 14 ani. Violeta a primit de la mama ei un pandativ cu stocare inteligentă. Este vorba despre arta bijuteriri și tehnologia de ultima oră.

Trebuie să apropii telefonul pe care ai descărcat aplicația Anyoli de bijuterie și pe ecran apare emoția ce a fost încărcată în ea. În acest mod, Andreea Marin i-a transmis fiicei sale un mesaj emoționant: „Nu ești niciodată singură, draga mea. Te iubesc, te veghez și te însoțesc în călătoria ta. Sunt cu tine”, a spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: