Redactia.ro
Home » Monden » Ce relație are, de fapt, Violeta Bănică cu mama ei, Andreea Marin. Tânăra a făcut dezvăluiri neașteptate

Ce relație are, de fapt, Violeta Bănică cu mama ei, Andreea Marin. Tânăra a făcut dezvăluiri neașteptate

GALERIE FOTO (8)Ce relație are, de fapt, Violeta Bănică cu mama ei, Andreea Marin.

Ce relație are, de fapt, Violeta Bănică cu mama ei, Andreea Marin. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. a povestit ce relație are cu mama sa. Adolescenta a vorbit și despre notorietarea părinților și cât de mult au afectat-o de-a lungul anilor.

Ce relație are, de fapt, Violeta Bănică cu mama ei, Andreea Marin. Tânăra a făcut dezvăluiri neașteptate

Ce relație are, de fapt, Violeta Bănică cu mama ei, Andreea Marin. Ajunsă deja la vârsta adolescenței, Violeta Marin Bănică este conștientă că este fiica unor părinți celebri, iar de-a lungul timpului a trebuit să se lupte cu acest lucru. Violeta a povestit recent, în emisiunea lui Teo Show, despre relația pe care o are cu mama sa. Tânăra a spus că studiază la o școală privată și își dorește foarte mult să aibă o carieră de succes.

Andreea Marin, mama sa o va sprijini întotdeauna oferindu-o cele mai bune sfaturi. Deși părinții săi sunt celebri în România, Violeta a declarat că sfaturile și educația primite au ajutat-o să-și formeze caracterul. „Merg la o școală privată, dar uneori numele mamei face o diferență între mine și alți copii, dar niciodată în sensul negativ. Mă respect pe mine și nu aș face lucruri care să îmi strice imaginea, nu doar pentru că mama este Andreea Marin.Mama mi-a dat multe sfaturi, cel mai prețios sfat a fost să fiu eu însămi și niciodată nu mă las influențată de alte persoane, sunt mai mult un lider decât un follower. Sunt destul de apropiată de mama. Nu am fost multe probleme pe care le discut pentru că mă descur singură, îmi place să văd cât de mult pot să duc singură, dar mama mă ajută tot timpul și îi mulțumesc mult pentru asta.”, a declarat Violeta.

Fiica lui Ștefan Bănică Jr. este foarte mândră de mama ei, bucurându-se mereuu de succesul acesteia. „Sunt foarte mândră de mama.Prima dată când am văzut-o la televizor m-a șocat foarte tare, nu știam sau nu eram conștientă de faima ei sau că este atât de cunoscută și am fost foarte mândră de faptul că este atât de populară și sunt foarte mândră de tot ce face. Cred că pe la 4-5 ani chiar am înțeles. Nu a spus niciodată că se definește prin job-ul ei sau prin fapul că este populară, ci prin acțiunile ei.”, a mai spus Violeta.

 

Andreea Marin, dragoste infinită pentru fiica ei

Andreea Marin a devenit mamă pentru prima oară în 2017, pe vremea când era căsătorită cu Ștefan Bănică Jr. Vedeta se declară o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și persona. Prezentatoarea tv are o relație apropiată și specială cu fiica sa, Violeta. Vedeta susține că dragostea pentru copilul ei este nemărginită. : „Tot ce e legat de fiica mea e cel mai apropiat de sufletul meu. Nu e puțin lucru să porți copilul, suflet din sufletul tău, oriunde ai fi. În bijuteria mea am poze cu fiica mea.”, a declarat Andreea Marin.

În prezent, Andreea trăiește o poveste de dragoste alături de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu. Momentan, cei doi nu au vorbit niciodată despre o eventuală nuntă, dar cert este un lucru: „Zana” este extrem de fericita alaturi de el.

Etichete: