Redactia.ro
Home » Monden » Sacrificiul făcut de Andreea Marin pentru fiica sa! ”E foarte important să fii un părinte”

Sacrificiul făcut de Andreea Marin pentru fiica sa! ”E foarte important să fii un părinte”

Sacrificiul făcut de Andreea Marin pentru fiica sa! ”E foarte important să fii un părinte”

Sacrificiul făcut de Andreea Marin pentru fiica sa! Prezentatoarea TV a vorbit despre viața de mamă și lucrurile la care a trebuit să renunțe din punct de vedere profesional pentru a fi alături de fiica ei. 

Sacrificiul făcut de Andreea Marin pentru fiica sa! ”E foarte important să fii un părinte”

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din România. Are o carieră de succes și se descurcă de minune în rolul de părinte. Recent, vedeta a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut din punct de vedere profesional pentru a se dedica vieții de mamă. Aceasta a mărturisit că nu are niciun regret în acest sens.

Înainte să devină mamă, țelurile profesionale erau prioritare, iar plecatul la ore târzii de la muncă făcea parte din rutina zilnică a vedetei. Aceste sacrificii i-au adus și probleme de sănătate prezentatoarei, care au făcut-o să realizeze că trebuie să-și găsească un echilibru.

„Foarte mult timp pierdut, nopți pierdute la muncă. Au fost zeci de ani. Am aproape 30 de ani de carieră, dar cel puțin 20 am plecat pe la 2-3 noaptea din televiziune sau din sediul de lucru. Toate aceste lucruri se decontează undeva. Sănătatea începe să-ți joace feste. N-am fost scutită de aceste surprize neplăcute, însă important e să te trezești din când în când și să revii acolo unde ți-e locul”, a spus Andrea Marin pentru Antena Stars.

De asemenea, Andreea Marin și-a prioritizat fiica din momentul în care a devenit mamă. Vedeta a renunțat la emisiunea care a consacrat-o.

„În momentul în care devii părinte, prioritățile se schimbă și nu mai e important doar ceea ce reușești să faci pentru coomunitate sau alături de colegii tăi, ci e foarte important să fii un părinte, cu adevărat, pentru copilul tău. (…) Eu am renunțat la ”Surprize!Surprize!”, un mare succes pe atunci, pentru fetița mea, deci nu pot să spun că nu i-am fost alături.(…) N-am regrete”, a mai dezvăluit vedeta de televiziune.

Cum a reacționat Violeta când a aflat că Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. vor divorța

Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani, a fost căsătorită cu Ștefan Bănică jr, 53 de ani, timp de 8 ani. În tot acest timp erau considerați unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună o fiică minunată, pe Violeta, în vârstă de 14 ani. Tânăra a moștenit frumusețea și talentul ambilor părinți, având înclinații artistice.

Divorțul dintre cei doi a reprezentat pentru Violeta o lovitură dură. În urmă cu câțiva ani, prezentatoarea tv a povestit cum a reacționat fiica sa după ce a divorțat de Ștefan, și ce întrebare i-a pus. „Dacă, de acum înainte, ea niciodată nu va mai putea fi împreună cu mami și cu tati?! Mi-a adresat această întrebare, la ceva timp de la despărțirea noastră – a mea și a lui Ștefan – când ea s-a mai maturizat. Iar noi i-am dovedit că ideea aceasta… e un fals. Chiar anul acesta, de ziua ei, i-am făcut surpriza de a petrece împreună, în familie, așa cum ne-am gândit că i-ar plăcea. Deci, prin maturitatea noastră, acel „niciodată” nu trebuie să rămână așa. Trebuie să existe momente în care copilul să știe că îi are și fizic alături pe ambii părinți”, spunea Andreea Marin.

De asemenea, vedeta tv a declarat că a fost surprinsă de reacția fiicei sale, mai ales că Violeta i-a spus că va fi curtată de mulți bărbați, fiind o femeie liberă și extrem de frumoasă. „Mi-a spus „Mami, tu să nu-ți faci griji pentru mine, pentru că eu nu am nicio problemă! Eu vreau să te văd pe tine fericită! Și va fi un șir de bărbați la ușa ta, care te vor aprecia pentru ceea ce ești!”. Aici m-a sensibilizat foarte tare, recunosc! „Te vor aprecia pentru ceea ce ești tu, Mami!”, a mai spus vedeta TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: