Redactia.ro
Home » Monden » Ce educație primesc fiicele lui Robert Turcescu? Mezina a intrat în clasa zero la o şcoală cu pretenţii, iar fiica cea mare e studentă în America

Ce educație primesc fiicele lui Robert Turcescu? Mezina a intrat în clasa zero la o şcoală cu pretenţii, iar fiica cea mare e studentă în America

Ce educație primesc fiicele lui Robert Turcescu? Mezina a intrat în clasa zero la o şcoală cu pretenţii, iar fiica cea mare e studentă în America

Fiicele lui Robert Turcescu au parte de o educație foarte aparte! Fiica cea mică a intrat în clasa zero la o școală de prestigiu, iar Ioana studiază peste Ocean. 

Ce educație primesc fiicele lui Robert Turcescu

Robert Turcescu le oferă fiicelor lui o educație ca la carte! Fostul jurnalist este foarte implicat în dezvoltarea celor două fete pe care le are. Fiica cea mare studiază în America, iar cea mică îi calcă pe urmă în ceea ce privește școală, căci a intrat anul acesta în clasa zero la școală cu prestigiu.

Vera Ilinca, fiica cea mică a lui Robert Turcescu a făcut deja cunoștiță cu învățătoarea și colgii ei de clasa de la 1 septembrie. Aceasta va învăța la Avenor College International High School, o instituţie cu pretenţii, cu predare bilingvă, în limba română şi în limba engleză, care îşi pregăteşte elevii pentru o educaţie occidentală, la cele mai prestigioase universităţi.

Colegiu este amplasat la marginea Pădurii Băneasa, având un campus generos. Școala se laudă cu elevii săi, între 2 şi 18 ani, având, pe lângă clasele primare, gimnaziale şi liceale, şi o grădiniţă. Practic, un concept de învăţământ modern şi exclusivist, cu un număr restrâns de şcolari (doar 16-18 într-o clasă, 600 în total), dar cu testare continuă şi aplicată. Încă din clasele primare, elevii au ore de dramă, ştiinţă şi artă, dar şi de educaţie personală, socială şi de sănătate, care lipsesc curriculei obişnuite.

Robert Turcescu și-a dorit un sistem educațional complex pentru fiica sa

Robert Turcescu şi-a dorit să-i ofere mezinei sale un sistem educaţional complex, similar celui britanic, care să-i deschidă uşi importante în viaţă. De altfel, fostul jurnalist mai are o fiică talentată, pe Ioana Taisia, în vârstă de 20 de ani, care acum este studenta unei universităţi de prestigiu din Statele Unite ale Americii, Villanova, unde studiază comunicarea.

Primul pas către America a fost susţinerea Bacalaureatului american. Aceasta a declarat în urmă ce ceva timp că s-a descurcat de minune la examen. ”E diferit de a-l nostru. Am luat foarte bine la engleză, punctul meu forte. A fost foarte multă pregătire, meditaţii, teste online. Am avut un scor foarte bun la Bacul american. M-au acceptat 10, am intrat la cele mai multe facultăţi din generaţia mea. Am ales facultatea la care merg acum pentru ajutorul financiar foarte bun. Am primit bursă de merit”, povesteşte Ioana pentru evz.ro.

Pe lângă şcoală, împreună cu designerul Oana Nuţu, cea de-a doua soţie a tatălui său, Ioana şi-a pus amprenta pe o colecţie foarte young&chic de corsete. O linie de succes printre adolescente şi nu numai, care se regăsesc în stilul sexy şi tineresc propus de Ioana şi Oana.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: