Redactia.ro
Home » Monden » Ce este regula de două săptămâni în căsnicie. Robert Downey Jr. a dezvăluit secretul unui mariaj reușit

Ce este regula de două săptămâni în căsnicie. Robert Downey Jr. a dezvăluit secretul unui mariaj reușit

GALERIE FOTO (5)

În lumea Hollywood-ului, cu agitația sa constantă și programul incert, menținerea unei căsnicii fericite poate părea o provocare imensă. Cu toate acestea, actorul american Robert Downey Jr. și soția sa, Susan Downey, au reușit să mențină flacăra dragostei vie timp de 19 ani.

Toată lumea se întreabă: dar care este secretul lor? Faimosul actor descrie acest secret sub o formulă simplă pe care oricine ar putea-o respecta: regula de două săptămâni.

Ce înseamnă „regula de două săptămâni”?

Într-un interviu acordat revistei People, Robert Downey Jr. a dezvăluit că ei au o regulă simplă, dar eficientă: nu lasă niciodată să treacă mai mult de două săptămâni fără să se întâlnească și fără ca familia să fie împreună. Această regulă le-a permis să gestioneze cu succes distanța și agitația carierelor lor în industria filmului. Downey Jr. și soția sa preferă să fie ca într-un „circ ambulant”, fiind adesea pe drumuri datorită proiectelor lor în industria cinematografică.

Cu toate acestea, Susan Downey, care este producător de film, are un program mai puțin haotic decât cel al soțului ei, deoarece nu lucrează în fața camerei. Această flexibilitate îi permite să își gestioneze mai eficient timpul și să se asigure că sunt împreună când este cel mai important.

„Avem o regulă de două săptămâni, care de multe ori par prea lungi, dar nu lăsăm niciodată să treacă mai mult de două săptămâni fără să ne vedem și fără ca familia să fie împreună.”, a declarat actorul în cadrul unui interviu oferit pentru revista People.

Numărul 2, norocos pentru actorul de la Hollywood

Robert Downey Jr. și Susan Downey s-au căsătorit în 2005, după doi ani de relație, și au împreună doi copii. Acesta este cel de-al doilea mariaj al actorului, primul încheindu-se după 9 ani, din cauza problemelor legate de consumul de droguri. Despre actualul mariaj, Downey Jr. a subliniat că, deși respectă regula lor de două săptămâni, viețile lor sunt încă imprevizibile, dat fiind caracterul industriei în care lucrează.

Susan Downey, în vârstă de 50 de ani, este mai puțin cunoscută publicului larg decât soțul ei, dar este un producător de succes în industria filmului. Ea are în portofoliu numeroase filme și seriale de succes, printre care se numără „Sweet Tooth”, „Perry Mason”, „Sherlock Holmes”, sau „Iron Man 2”, pentru care a lucrat alături chiar de soț. Cei doi demonstrează că o căsnicie fericită în lumea Hollywood-ului este posibilă, cu puțină comunicare și flexibilitate.

„Respecți regula de bază de două săptămâni și încerci să nu te gândești prea mult în viitor deoarece atât de multe din lucrurile pe care le facem sunt ciudat de imprevizibile.”, a ținut să precizeze actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: