Redactia.ro
Home » Homepage » Ce este scris pe biletelul lăsat pe sicriul Reginei Elisabeta a II-a? Este semnat de Regele Charles al III-lea

Ce este scris pe biletelul lăsat pe sicriul Reginei Elisabeta a II-a? Este semnat de Regele Charles al III-lea

Ce este scris pe biletelul lăsat pe sicriul Reginei Elisabeta a II-a? Este semnat de Regele Charles al III-lea

S-a aflat ce este scris pe biletul lăsat pe sicriul Reginei Elisabeta a II-a, semnat de fiul cel mare al acesteia și actual suveran al Marii Britanii, Regele Charles al III-lea.

Ce este scris pe biletelul lăsat pe coșciugul Reginei Elisabeta a II-a? Este semnat de Regele Charles al III-lea

Ultimele cuvinte scrise ale Regelui Charles al III-lea către mama sa au fost dezvăluite în timpul funeraliilor Majestății Sale Reginei Elisabeta a II-a de astăzi. Un bilet a fost lăsat de monarh pe sicriul mamei sale, iar textul din bilet este: „O mămică iubitoare și devotată”, au relatat jurnaliștii de la Hello Magazine.

Este cunoscut faptul că Regele Charles al III-lea se referea cu afecțiune la mama sa, căreia îi spunea „mami”, dar toți cei patru copii ai Reginei au folosit acest apelativ drăgăstos în timpul omagiilor lor de după decesul ei, iar biletul se crede că este de la toți cei patru copii regali, inclusiv Prințesa Regală și Prinții Edward și Andrew, conform presei străine.

Coroana care a împodobit sicriul Reginei Elisabeta a II-a include flori cerute special de Regele Charles al III-lea. Tăiate din grădinile Palatului Buckingham, Clarence House și Highgrove House, printre flori și plante se numără frunze de rozmarin, mirt, stejar englezesc, mușcate, trandafiri de grădină, hortensii de toamnă, dalii și altele.

Unele flori au fost alese pentru simbolistica lor, pentru că rozmarinul marhează amintirea cuiva drag, în timp ce mirtul a fost tăiat dintr-o crenguță de mirt cultivată din buchetul de nuntă al Reginei. Mirtul este un simbol străvechi al unei căsătorii fericite. Stejarul englezesc simbolizează puterea iubirii.

Familia regală a postat pe Twitter detalii despre coroană, scriind: „La cererea Regelui, coroana conține frunze de rozmarin, stejar englezesc și mirt (tăiat dintr-o plantă crescută din buchetul de nuntă al Reginei) și flori, în nuanțe de auriu, roz și burgundy, cu tente de alb, tăiate din grădinile reședințelor regale”.

Ce este scris pe biletelul lăsat pe sicriul Reginei Elisabeta a II-a? Este semnat de Regele Charles al III-lea
Foto: Getty Images

Regina Elisabeta a II-a va fi înmormântată la Abația Westminster, locul unde a fost încoronată și unde s-a căsătorit cu răposatul ei soț, Prințul Philip.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: