Redactia.ro
Home » Monden » Ce este și cum se manifestă, abcesul abdominal, boala care a dus-o pe Andreea Bălan pe masa de operație

Ce este și cum se manifestă, abcesul abdominal, boala care a dus-o pe Andreea Bălan pe masa de operație

GALERIE FOTO (2)

Andreea Bălan pare să aibă din ce în ce mai multe probleme. După scandalurile din ultima perioadă cu George Burcea, cu care se află în divorț, vedeta a ajuns de urgență pe masa de operație. 

 

Boala cu care se confruntă Andreea Bălan

 

Jurata emisiunii ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a ajuns de urgență pe masa de operație după ce a acuzat dureri insuportabile la nivelul abdomenului. Artista nu părea că se simte prea bine încă de luni, când a acuzat dureri abdominale.

Andreea Bălan a fost dusă de urgență la spital și operată după ce luni nu a putut dormi din cauza unor dureri la nivelul abdomenului. Medicii au precizat că aceasta ar fi avut un abces al cavității abdominale, un proces inflamator în care se formează o cavitate camuflată cu conținut purulent între organele intrene. Boala este însoțită, de cele mai multe ori, de o durere severă.

Mai mult, potrivit surselor, abcesul abdominal a fost opeart laparoscopic, al scurt timp după internare.

 

George Burcea a venit la spitalul unde este internată Andreea

Toată lumea este îngrijorată de starea de sănătate a artistei, inclusiv fostul ei soț, George Burcea, care pare să nu fi plecat de la spitalul unde este internată Andreea.

Și mama acesteia îi este alături vedetei în aceste momente dificile, fiind prezentă cu ea la spital, potrivit surselor playtech.ro.

Pe de altă parte, starea de sănătate a artistei s-ar putea agrava, adr îi este frică să ajungă din nou la anestezie.

“Mama ei este la spital cu ea. Andreea este foarte speriată, se teme foarte tare de o posibilă operație pentru că ar trebui să o anestezieze. Știti că la ultima anestezie, când a născut-o pe mezină, a intrat în stop cardiac. Este normal să îi fie teamă, să fi rămas cu sechele. Are o teamă în suflet numai când pune piciorul în spital. Încearcă să fie puternică”, au spus surse apropiate acesteia.

Mai mult, și iubitul actual al Andreei Bălan, Tiberiu Argint, este alături de ea la spital.  ,,De actualul iubit, Tiberiu Argint, nici nu mai zic, e lângă ea cu tot sufletul. Rămâne de văzut care este diagnosticul final al medicilor, dacă a fost o simplă ocluzie intestinală, ori dacă problema este mai serioasă”, au spus sursele citate.

Medicii sunt de părere că operația rămâne varianta cea mai severă, în acest caz.  ,,Ei nici măcar nu o iau în calcul, pentru că, este adevărat, riscul de stop cardiac pe masa de operație este foarte mare la ea”, au spus sursele apropiate artistei.

 

Ce este abcesul abdominal și cum se manifestă

 

Abcesul interstinal este o boală, care se localizează în cavitatea abdominală și este frecvent combinată cu alt abces, cel al pelvisului mic.

Boala are trei etape principale:

  • etapa inițială – în acest moment abcesul doar începe să se formeze;
  • etapa de infiltrare – abcesul continuă să crească, este posibilă formarea mai multor abcese;
  • etapa de spargere, în care puroiul pătrunde în cavitatea abdominală

Apariția bolii este determinată de  faptul că pacientul a suferit de o „peritonita difuză”, potrivit sănătate.md.ro. Un diagnostic fix este greu de stabilit pentru această boală.

Mai mult, bolnavul poate să simtă dureri abdominale, care au caracter surd, care nu pot fi clar localizate. Printre simptomele acestei boli se mai numără o anumită balonare intestinală și o slăbiciune generală.

Această boală poate avea complicații grave. În cele mai rele cazuri, abcesul se poate rupe în cavitatea abdominală, de asemenea, iar o consecință  a lui poate deveni și peritonita. În cazurile severe apare și septicemia.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: