Redactia.ro
Home » Știri » Ce extravaganță a făcut Anamaria Prodan de ziua ei? Impresara a împlinit 50 de ani

Ce extravaganță a făcut Anamaria Prodan de ziua ei? Impresara a împlinit 50 de ani

GALERIE FOTO (3) Anamaria Prodan zi de naștere

Impresara Anamaria Prodan va împlini 50 de ani pe 17 decembrie. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a sărbătorit, în avans, alături de persoanele apropiate și a petrecut până în zori. Așa cum ne-a obișnuit deja, Anamaria nu a ținut cont de bani atunci când a fost vorba despre micile capricii, iar tortul pe care l-a avut a fost unul pur și simplu impresionant.

Anamaria Prodan, petrecere de pomină la împlinirea a 50 de ani

Anamaria Prodan va împlini 50 de ani pe 17 decembrie, însă nu a mai avut răbdare până atunci și și-a sărbătorit ziua mai devreme. La petrecerea, organizată într-un restaurant luxos din capitală, au participat cele două fiice ale sale, precum și Bebeto, așa cum este alintat băiatul pe care impresara îl are alături de Laurențiu Reghecampf.

Între invitați s-au numărat Andreea Tonciu, dar și Adriana Bahmuțeanu, iar atmosfera a fost întreținută de muzicieni unul și unul, Tzancă Uraganul a fost unul dintre artișii care a cântat și i-a încântat pe invitații impresarei.

Anamaria Prodan a petrecut până în zori
Anamaria Prodan a avut un tort impresionant

Anamaria Prodan a ales să poarte o rochie elegantă, neagră, iar părul l-a purtat prins într-un coc simplu, Machiajul a fost ca de revistă, însă cel mai important accesoriu al Anei a fost zâmnbetul larg pe care l-a „purtat” pe parcursul întregii seri.

Petrecăreții s-au delectat cu un tort special, sofisticat, personalizat. Judecând după imaginile pe care Ana le-a distribuit, un lucru este cert, impresara s-a distrat pe cinste și nu va uita prea curând ziua în care a împlinit 50 de ani.

anamaria prodan alaturi de fiicele sale
De la ziua impresarei nu au lipsit fiicele sale

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat după mai bine de un deceniu de căsătorie

Anul 2022 a fost unul complicat pentru Anamaria Prodan. Ea și Laurențiu Reghecampf au decis să divorțeze după mai bine de un deceniu de mariaj, iar antrenorul este implicat deja într-o altă relație cu o tinerică pe nume Corina Caciuc! Mai mult decât atât, aceasta l-a făcut tătic, iar Reghecampf nu-și mai încape în piele de fericire.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: