Redactia.ro
Home » Monden » Ce fac acum fetele din trupa ”Candy”? S-au schimbat radical

Ce fac acum fetele din trupa ”Candy”? S-au schimbat radical

GALERIE FOTO (3) Trupa Candy

Fetele de la trupa ”Candy” făceau furori la începutul anilor 2000 cu celebrele piese ”Nu te pot ierta”, ”N-am să uit”, ”Ești băiatul care îmi place”, iar lista poate continua. Giulia Anghelescu, Selena și Monica Andrei adunau mii de oameni la concerte, care le adorau melodiile. A trecut mult timp însă de atunci, iar viața lor s-a schimbat radical.

Ce fac acum fetele din trupa ”Candy”? S-au schimbat radical

Giulia Anghelescu, Selena și Monica Andrei erau fetele care alcătuiau una dintre cele mai frumoase trupe de la începutul anilor 2000, ”Candy”, înființată de Laurențiu Duță. Melodii precum ”Nu te pot ierta”, ”N-am să uit”, ”Ești băiatul care îmi place” au făcut furori în țară, drept urmare, fetele aveau milioane de fani. Cu timpul, ”Candy” s-a destrămat, iar Giulia, Selena și Monica au o altă viață în prezent.

Image result for trupa candy

Selena

Selena sau Elena Vasilache, după numele din buletin, este plecată din 2012 în Londra. Inițial s-a dus cu scopul de a-și urma cariera muzicală, fiind cooptată de iubitul său de la acea vreme, Paul Ballo, în trupa Hot Casandra. Dar, la un moment dat, a decis să se reprofileze. A renunțat la muzică și s-a apucat de organizare de evenimente. Totodată, și-a dezvoltat și o afacere de aranjamente florale. Selena este mulțumită de traiul pe care-l duce în capitala Marii Britanii.

Selena cu un buchet de flori în brațe.

”Mi-am dorit dintotdeauna să locuiesc într-o altă țară, să văd cum este. Pur și simplu, am plecat, fără să mă gândesc prea mult. Acum Londra aproape ca a devenit orașul meu. Îmi place că nu se fumează nicăieri în localuri, în schimb poți bea liniștit un cocktail la un musical. E un oraș minunat, dar greoi pentru mulți. Eu însă îi sunt foarte îngăduitoare”, mărturisea Selena la aproximativ doi ani de când părăsise România.

Image result for selena de la candy

Giulia Anghelescu

După desființarea trupei ”Candy”, Giulia Anghelescu a mai continuat să cânte cu Dj Project, în perioada 2009-2011.  În prezent se ocupă tot de muzică, a optat pentru o carieră solo, dar și de vlogging. Este căsătorită cu Vlad Huidu și împreună au doi copii. Giulia Anghelescu pare și că a apelat la operațiile estetice. De altfel, cert este că a  renunțat la părul lung și s-a făcut blondă. În ianuarie, anul trecut și-a pus și silicoane.

Image result for giulia anghelescu operatii estetice

”După ce am slăbit, na, s-au dus toate pe apa sâmbetei și am zis că mi-aș dori să fac [intervenția de mărire a sânilor], dar nu era o chestie fără de care nu puteam să trăiesc. Numai că, fiind foarte bună prietenă cu doctorul care m-a operat, el când ne întâlneam îmi zicea: «Haide, vino pe la mine!». De trei ori m-am programat, în trei ani diferiți. De două ori am renunțat exact cu o săptămână înainte de operație. Anul acesta, s-a întâmplat în ianuarie, am zis: «Gata, mă duc și fac asta”, a dezvăluit artista, la Vorbește Lumea.

Image result for giulia anghelescu silicoane

Giulia Anghelescu a spus și ce o oprea mai mereu, să-și mărească bustul.

”Nu mi-era frică de operație în sine. Mi-era frică pentru că nu știam dacă o să mă împac eu cu gândul [că am făcut o astfel de operație]. Eu așa am făcut și după rinoplastie, deși acolo a fost o treabă medicală în principiu și chiar era nevoie. Am zis că lasă, că nu știu ce”, mai spunea Giulia pentru aceeași sursă.

Monica Andrei

În schimb, Monica Andrei se axează mai mult pe rolul de mamă. Își crește singură copilul, după ce tatăl acestuia a părăsit-o.

Image result for monica andrei candy

Părinții săi, în schimb, o sprijină în educația celui mic. Monica a mai încercat să continue cu muzica, interpretând piese rock pe versuri religioase, dar fără succes. Așa că, în prezent, își mai ține fanii la curent cu postări pe Instagram

Image result for monica de la candy

„Parintii m-au ajutat foarte mult in aceasta perioada. Initial, dupa nastere, am mai vorbit cu tatal copilului, o perioada m-a ajutat si financiar. Dar acum nu mai vreau lucrul acesta si am intrerupt orice legatura cu el.Am hotarat ca e mai bine asa. Copilul este trecut in acte pe numele meu si asa va ramane. Sunt constienta ca el va intreba la un moment dat de tatal lui. Si acum spune „tata”, dar nu realizeaza ce inseamna. Baietelul meu va sti cine ii este tata, nu-i voi ascunde, ii voi spune adevarul si va sti ca este plecat undeva, cand va intreba de el”, a declarat Monica pentru Cancan, în urmă cu câțiva ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: