Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată și cu ce se ocupă Oana din Trupa Genius. Artista este complet schimbată

Cum arată și cu ce se ocupă Oana din Trupa Genius. Artista este complet schimbată

GALERIE FOTO (8) Cum arată și cu ce se ocupă Oana din Trupa Genius

Cum arată și cu ce se ocupă Oana din Trupa Genius. Trupa Genius a avut un succes incredibil în anii 90, iar cei trei membrii Oana Vincu, Cezar Hălmăgean și Ovidiu Hălmăgean au cucerit inimile publicului. Cum arată solista trupei la 25 de ani de la lansarea trupei?

Cum arată și cu ce se ocupă Oana din Trupa Genius. Artista este complet schimbată

Cum arată și cu ce se ocupă Oana din Trupa Genius. Melodiile trupei Genius au răsunat în toată țara, iar publicul se simțea bine ascultându-le. După câțiva ani, de activitate incredibilă și un succes incredibil, a venit momentul ca trupa să se destrame, iar acest lucru i-a întristat pe mulți dintre fanii trupei. Membrii trupei Oana Vincu, Cezar și Ovidiu Hălmăgean au decis să meargă pe drumuri diferite, iar acum fiecare și-a construit o altă viață, departe de lumina reflectoarelor. Dar multă lume s-a întrebat în toți aceștia ani, cum arată și cu ce se ocupă Oana, solista trupei Genius. Mulți nu știau că Oana era și creatoarea din spatele melodiilor de succes, majoritatea dintre acestea fiind compuse de ea și orchestrate împreună cu Cezar, cel alături de care a avut o relație de 10 ani.

Oana a spus că despărțirea a fost inevitabilă, iar motivul ar fi efortul uriaș pe care aceștia îl depuneau chiar dacă erau niște copii.„Totul a început să se clatine, atunci când oboseala și-a spus cuvântul. Aveam foarte multe concerte, de multe ori, două sau trei pe zi, mai ales în timpul verii, pe litoral. Nu a fost deloc ușor pentru niște copii ca noi. De-abia terminaserăm liceul și poate nu fuseserăm plecați de acasă mai mult de o săptămână, două, pe timpul vacanțelor de vară. Să nu uităm, de asemenea, condițiile în care se cânta, de cele mai multe ori pe atunci..

Nu am mai continuat, pentru că am decis de comun acord să ne oprim. Nu au fost certuri legate de bani, precum s-a vehiculat în presă. Știu că citisem adevărate scenarii de film despre despărțirea noastră.”, a spus Oana de la Genius.

Cu ce se ocupă Oana Vincu în prezent?

Oana Vincu a debutat în urmă cu 25 de ani în muzică, iar acum este o femeie în adevăratul sens al cuvântului, realizând multe lucruri de-a lungul timpului. Solista are trei copii cărora le acordă toată atenția, iar după o perioadă de pauză a decis să se întoarcă în lumea muzicală. În prezent, Oana este profesor de canto, iar pe lângă asta, participă în spectacole muzicale, cel mai recent rol fiin dde mezzosoprană în spectacolul ”Romeo și Julieta”. „Acum predau canto la Scoala Populara de Arta din Timișoara. Intr-o dimineață, pur si simplu m-am trezit și am simțit că trebuie să mă reapuc de muzică.”, mai spus Oana.

De-a lungul anilor, Oana s-a transformat de multe ori, iar acestea au fost mereu pe placul publicului. După ce ne-a obișnuit cu o atitudine băiețoasă, cu părul tuns scurt și roșcat, vedeta a trecut la culori mai deschise și păr lung. Referitor la Cezar, fostul iubit al Oanei și coleg de trupă, acesta s-a stabilit în America, fiind programator WEB. În privința lui Ovidiu, acesta are o afacere și se ocupă de producții publicitare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: