Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată acum Marius Nedelcu! Brunetul din trupa Akcent a renunțat la muzică

Cum arată acum Marius Nedelcu! Brunetul din trupa Akcent a renunțat la muzică

GALERIE FOTO (3)

Cum arată acum Marius Nedelcu după destrămarea trupei Akcent? Solistul a renunțat la muzică și s-a reprofilat complet. Cu ce se ocupă acum fostul artist. 

Cum arată acum Marius Nedelcu

Marius Nedelcu are acum vârsta de 40 de ani. După destrămarea trupei Akcent, acesta a renunțat la muzică și s-a axat pe sport. Fostul solist s-a ocupat o perioadă lungă de timp de mai multe săli e fitness, iar acum locuiește în Londra și este afacerist.

Chiar dacă muzica nu mai face parte din viața lui așa cum făcea înainte, Marius Nedelcu nu a uitat de momentele pe care le-a trăit pe scenă. Acum este total schimbat, dar a rămas un suflet tânăr. Cum arată acum Marius Nedelcu?

Cum arată acum Marius Nedelcu

Schimbarea majoră a venit imediat cu barba. Marius Nedelcu și-a lăsat barbă, iar oamenilor le este foarte greu să-l oberve acum, mai ales că atunci când făcea parte din trupa de băieți atât de iubită în România, el nu avea barbă, scrie ciao.ro.

Chiar dacă a dispărut din lumina reflectoarelor, Marius Nedelcu este activ pe rețelele sociale, mai nou și pe Tik Tok, unde postează clipuri inedite. De curând el s-a filmat în timp ce făcea coregrafia piesei ”Buchet de trandafiri”, care s-a bucurat de un succes uimitor. Fanii acestuia au fost încântați, întrucât nu credeau că o mai ține minte: ”Cel mai frumos clip de pe TikTok.”, i-a comentat cineva.

@mariusnedelcu74##akcent♬ Buchet De Trandafiri – Akcent


Marius Nedelcu a părăsit trupa Akcent acum 12 ani

Fanii au primit prima lovitura grea în anul 2008, atunci când Marius Nedelcu a hotărât să părăsească trupa care l-a consacrat pentru a se dedica unei cariere solo. Au durat câțiva ani în care acesta a continuat să facă muzică, însă succesul nu era nici pe departe precum cel din trupă.

În vreme ce piesele lansate de Marius se bucurau de succes, dar erau departe de a atinge notorietatea unor hit-uri Akcent precum “Ti-am promis” sau “Buchet de trandafiri”, Adrian, Sorin si Mihai au reusit să păstreze vie flacara și spiritul trupei atât de îndrăgite.

Acest lucru însă nu a durat prea mult, pentru că tensiunile s-au acumulat treptat și trupa nu a mai rezistat. Astfel și cei trei membri rămași s-au separat și au mers fiecare pe drumul lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: