Redactia.ro
Home » Monden » Fostul membru al trupei Akcent s-a despărțit de iubită. Cu ea își înșelase soția

Fostul membru al trupei Akcent s-a despărțit de iubită. Cu ea își înșelase soția

GALERIE FOTO (3) Akcent

Mihai Gruia, fostul mebru al trupei Akcent s-a despărțit de femeia cu care s-a cuplat după divorțul de soția sa, Laura. Despărțirea lor a fost una abruptă: nu se mai urmăresc nici pe reţelele de socializare.

Mihai Gruia s-a despărțit de Andreea Cojocaru

Fostul membru al trupei Akcent s-a despărțit de  Andreea Cojocaru, iubita în brațele căruia s-a refugiat după divorțul de soția sa, Laura, în urmă cu doi ani. Odată cu ruperea relației lor, nu se mai urmăresc nici pe rețelele sociale, informează okmagazine. 

”Ne-am întâlnit la Cluj, ne ştim de ceva vreme şi chiar am colaborat acum mulţi ani.. Am cunoscut-o pe Andreea printr-o prietenă comună, acum doi ani, când am ajutat-o să obţină un contract. Pe vremea aceea se numea Deea, a scos piesă la Cat Music şi uite aşa ne-am cunoscut noi. Nu ştiu dacă va mai cânta vreodată, vom vedea ce se va întâmplă pe viitor”,  declara Mihai Gruia pentru Click.ro în urmă cu an.

Cum s-au cunoscut Mihai Gruia și Andreea Cojocaru

”Eram prieteni foarte buni și nu ne-am așteptat niciunul, dar s-a întâmplat dintr-odată. Le-am cunoscut pe fete. Le plac enorm de mult și ele pe mine. N-am crezut că o să fie așa. Sunt niște fete fantastice”, a spus Andreea Cojocaru, actuala parteneră a lui Mihai Gruia, la PRO TV.

Cum arată și cu ce se ocupă Andreea Cojocaru, femeia cu care se iubește Mihai Gruia după divorț | Click mobile

Mihai Gruia a vorbit despre divorț, dar li despre actuala iubită | Stirescu.ro

Mihai Gruia, căsătorit 10 ani cu Laura

Au fost 10 ani o familie admirată. Se iubeau şi se îngăduiau reciproc, dar într-o zi ceva s-a rupt. Mihai Gruia şi soţia lui, Laura,  au luat pe toată lumea prin surprindere când, în urmă cu doi ani, şi-au anunţat divorţul. De dragul fiicelor lor au lăsat, însă, tăcerea să vorbească. Cei doi au două fetițe împreună, una biologică și una adoptată. Cei doi s-au căsătorit în 2008, iar într-un an au devenit părinții a două fetițe. Laura a adus pe lume o fetiță pe nume Natalia, și imediat după au adoptat o fetiță pe nume Ana. Andra și Cătălin Măruță au fost nașii de botez ai celor două fete.

Laura Gruia se ocupă în continuare alături de fostul ei soț la firma pe care și-au deschis-o în urmă cu mai mulți ani. Laura și Mihai sunt managerii generali ai companiei muzicale Music Star, o firmă de organizare de evenimente, impresariat artistic și producție muzucală. Firma a luat naștere în anul 2006.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: