Redactia.ro
Home » Monden » Vă amintiți de ea? Era extrem de iubită în anii 2000, când făcea parte din trupa Angels. Acum e mamă a cinci copii

Vă amintiți de ea? Era extrem de iubită în anii 2000, când făcea parte din trupa Angels. Acum e mamă a cinci copii

În anii 2000 era extrem de iubită de public, datorită trupei din care făcea parte, Angels. Acum are 33 de ani și este mamă a cinci copii. Vă amintiți de ea?

Vă amintiți de ea? Făcea parte din trupa Angels

În anii 2000 trupa Angels făcea furori cu melodiile sale și cucerea inimile a milioane de oameni. Ea era una dintre membrele celebrei trupe și era extrem de iubită de public. Anii au trecut, iar acum este mamă a cinci copii. Vă gândiți despre cine ar putea fi vorba?

Este vorba despre Raluca Blejuscă, care pe lângă mamă este acum și soție, deoarece este căsătorită cu un procuror. Într-un interviu la Teo Show, Raluca a precizat că a renunțat la muzică, deoarece asta a simțit. Cel mai mare copil al ei are 11 ani.

„Am renunţat, pentru că asta am simţit. Am revenit pentru că aşa am simţit. Nu m-am călugărit. Am principii, am valori la care ţin, dar nu m-am călugărit. Am făcut cinci copilaşi. Cel mai mare are 10 ani. Nu te stresezi ca atunci când ai doar unul. Până ajungi la al cincilea, i-a trecut febra primului copil.

Primii doi se cresc cel mai greu. Apoi nu mai eşti la fel de speriat. Pe primii patru i-am crescut doar noi, fără ajutor. Nu am mai dormit o noapte întreagă de 10 ani. M-am învăţat cu ritmul ăsta. M-am învăţat deja. Am 32 de ani. Nu le-am dat lapte praf, i-am alăptat pe toţi câte un an şi jumătate, doi ani. Simt nevoia să o alăptez pe fetiţa cea mică. deşi mama insistă să nu o mai fac. Mă trezesc noaptea din oră în oră. Nu de foame cere de mâncare, ci pentru că vrea să te aibă alături”, a mărturisit Raluca la Teo Show, în anul 2019. Tot aici, a declarat că ar vrea să se relanseze în muzică.

Raluca ar vrea și al șaselea copil

Raluca nu se dă în lături nici de la al șaselea copil. Ea spune, într-un interviu acordat, recent, că este dependentă de copii, dar și că al șaselea copil ar reprezenta un efort în plus, în familie.

”Da…de multe ori îi spun soțului că parcă aș mai vrea un copil. Pe al șaselea. De fiecare dată când ultimul copil a împlinit 2 ani și un pic, am început să îmi doresc din nou un alt copil. Sunt, cred, dependentă de copii. I-am și alăptat până aproape de doi ani pe fiecare și practic am fost mereu într-o legătură și fizică, nu doar emoțională, cu ei, ani întregi. Mi-a intrat în toată ființa mea maternitatea. Deocamdată nu sunt însărcinată pentru că încă ne simțim tare obosiți pentru al șaselea copil (e o munca fantastică cu toți 5) dar cine știe, nu zicem nu…”, a declarat Raluca ex-Angels, pentru playtech.ro.

Și, dat fiind faptul că în curând începe școala, Raluca are câteva sfaturi pentru mămicile care au școlari. Astfel, ea le transmite să nu facă cheltuieli masive în această perioadă. Nu toate rechizitele ar trebui cumpărate înaionte de începerea naului școlar, ci în timp.

„Eu le sfătuiesc pe mămicile cu mulți copii să cumpere gradat tot ce trebuie pentru școală, azi, un caiet, mâine, culori sau ceva haine, căci dacă iei totul deodată este împovărător. Cu 5 copii sunt cheltuieli foarte mari zilnice, banii se duc. Nu suntem superbogati, dar ne descurcăm. De pildă, cam la 2-3 zile cheltuiesc cam 400 de lei, pe mâncare, la supermarket. Asta când nu luăm și detergenți și haine. Când ai 5 copii, totul vine treptat, nu deodată. Te înveți să nu dormi atât de mult, să stai în picioare. E o bucurie foarte mare să fie casa plină. Important este ca ei să fie uniți. Eu cu soțul facem totul împreună. Nu am bonă, la al cincilea copil am avut până la un an, venea cineva și gătea. Nu m-aș simți eu bine să am mereu bonă”, a mai spus Raluca Angel, tânăra mamă care se descurcă singură cu cinci copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: