Redactia.ro
Home » TV » Ce fac, de fapt, jurații X Factor atunci când camerele Antena 1 sunt oprite

Ce fac, de fapt, jurații X Factor atunci când camerele Antena 1 sunt oprite

X Factor

X Factor este una dintre cele mai urmărite emisiuni din țara noastră, dar puțini știu ce se întâmplă, de fapt, în spatele camerelor de filmat. Iată ce fac jurații atunci când sunt în pauză, iar camerele nu mai filmează.

Ce fac jurații de la X Factor când camerele sunt oprite

Atunci când sunt în pauză, iar toate camerele sunt oprite, jurații de la X Factor sunt ocupați să se relaxeze. Astfel, Delia fumează, pentru că are acest obicei. De asemenea, în aceste condiții de pandemie, toate spațiile sunt dezinfectate de către personal, pentru ca toată lumea să fie în siguranță.

Totodată, pentru că trebuie să arate foarte bine, jurații stau din două în două ore la machiaj, pentru a li se retușa aspectul.

Delia a dezvăluit cât filmează, de fapt, pentru X Factor

Este un show popular, iar pentru asta trebuie făcute sacrificii. Delia Matache, jurata de la X Factor, se plângea la un moment dat de regimul de muncă draconic de la Antena 1, pentru că avea timp să soarmă doar patru ore pe noapte.

”Nu mă lasă să mă duc să mă culc. Femeia astadnu mă lasă! Este ora 1 și nu mă lasă să plec. E groasă, deci la ora asta, este 1:59, acum am intrat în mașină, mă îndrept către casă, am terminat testimonialele. După o zi întreagă de audiții, trează de la ora 8 și ceva, mâine la 9 și ceva trebuie să fiu la machiaj și facem asta deja de două zile.

Acest regim este cam armată, ca să spun așa. O să vă arăt la ce oră mă bag exact în pat, pentru că în momentul ăsta n-am să merg acasă și am să mă culc, pentru că nu am cum să fac fizic asta. Am niște moațe în cap pe care trebuie să le desfac, să scot 70 de mii de agrafe, să mă demachiez, probabil n-am să fac duș în seara asta, pentru că îmi ia timp. Probabil o să adorm pe la 4, apoi mă trezesc. Dorm 4 ore. Super”, a spus Delia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: