Redactia.ro
Home » Monden » Ce face acum Jesica Zamfir, câștigătoarea Masterchef. Ce a făcut cu marele premiu de 50.000 de euro

Ce face acum Jesica Zamfir, câștigătoarea Masterchef. Ce a făcut cu marele premiu de 50.000 de euro

GALERIE FOTO (5) Ce face acum Jesica Zamfir, câștigătoarea Masterchef.

Ce face acum Jesica Zamfir, câștigătoarea Masterchef. În 2014 câștiga marele premiu la MasterChef. La opt ani de la marele eveniment, viața acesteia s-a transformat complet. Cum arată și cu ce se ocupă în prezent?

Ce face acum Jesica Zamfir, câștigătoarea Masterchef. Ce a făcut cu marele premiu de 50.000 de euro

Ce face acum Jesica Zamfir, câștigătoarea Masterchef. În urmă cu 8 ani câștiga marele premiu „MasterChef” și pleca acasă cu 50.000 de euro. Ulterior și-a urmat dorința de a-și deschide o afacere, dar la scurt timp a închis-o. Cu toate astea, Jesica nu se consideră ghinionistă. Ba din contră, câștigătorea Master Chef a avut parte de o transformare uluitoare. Bruneta a declarat într-un interviu că se declara cea mai fericită, mai ales că în urmă cu un an a devenit mamă pentru a doua oară. „Este foarte frumos, de când a venit al doilea copilaș, totul s-a dublat acum. Sentimentul de mamă, iubirea , grija, atenția, bucuria, totul.

E și greuț, dar nu atât de mult cum îmi povesteau alte persoane sau cum îmi imaginam eu. Realizez că timpul trece foarte repede și nu vreau să pierd nici o etapă de bebelușeală plângându-mă de nopți pierdute sau lipsuri.Dorm puțin dar deajuns. Încerc să îmi fac treburile casnice noaptea când dorm ei. Gătesc și fac curat de la 22:00 la 02:00, sunt în tura de noapte. Mă ajută doar soțul, alt ajutor nu am. El stă cu ei cele patru ore dimineața pe care eu le dedic buticului meu cu cadouri. Un copil e cea mai mare binecuvântare, dacă ar fi să mai vină unul e cu un scop. Așa că Dumnezeu știe ce va fi.”, a declarat Jesica Zamfir pentru Impact.ro.

De asemenea, Jesica a spus că mai are timp să și muncească, chiar dacă are doi copii. Aceasta are un mic spațiu comercial aproape de casa sa, iar în caz că cei mici au nevoie de ea, Jesica ajunge foarte repede la ei.

Jesica Zamfir a slăbit 15 kilograme

În timpul sarcinii, vedeta a luat câteva kilograme în plus, dar imediat după naștere a reușit să dea jos 15 kilograme. Cu toate astea, Jesica își dorește să mai slăbească 5 kilograme, fiind foarte atentă la ce mănâncă. „Am început să slăbesc după ce am început diversificarea cu Victoraș. Am renunțat la dulciuri, sucuri, pâine și mâncare între mese. Mănânc ce îi ofer bebelușului și la aceleași ore ca și el. Plus că încă alăptez și asta mă ajută să ard calorii repede.”, a spus aceasta.

Jesica Zamfir a slabit

Jesica Zamfir este o mămică fericită. Câștigătorea Master Chef are doi băieți, unul de nouă ani și jumătate și mezinul , Victor de aproape un an. Bruneta este căsătorită cu Ștefan, de aproape 15 ani. Bărbatul o ajută cu creșterea celor mici, cât timp ea se află la birou. Întrebată dacă își mai dorește un copil, Jesica a spus că va fi o binecuvântare dacă s-ar întâmpla acest lucru. „Mă ajută doar soțul, alt ajutor nu am. El stă cu ei cele patru ore dimineața pe care eu le dedic buticului meu cu cadouri. Un copil e cea mai mare binecuvântare, dacă ar fi să mai vină unul e cu un scop. Așa că Dumnezeu știe ce va fi”, a declarat Jesica Zamfir.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: