Redactia.ro
Home » Monden » Ce face Daniela Crudu de când nu mai e în televiziune. Cum își câștigă fosta asistentă existența

Ce face Daniela Crudu de când nu mai e în televiziune. Cum își câștigă fosta asistentă existența

Ce face Daniela Crudu de când nu mai e în televiziune. Cum își câștigă fosta asistentă existența

Ce face Daniela Crudu de când nu mai e în televiziune. Vedeta s-a îndreptat către noi oportunități și a dezvăluit cum își câștigă acum existența. 

Ce face Daniela Crudu de când nu mai e în televiziune. Cum își câștigă fosta asistentă existența

Daniela Crudu este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. Fosta asistenta a lui Dan Capatos s-a retras de ceva timp din televiziune și s-a îndreptat către noi oportunități. Aceasta a spus că acum câștigă bani din contractele de imagine pe are le are.

Deși nu mai lucra de ceva timp ca asistentă TV, aceasta a mai participat și în alte show-uri ale aceluiași post, precum „Asia Express”, „Splash! Vedete la apă”, „Chefi la cuțite”, „Poftiți pe la noi” și multe altele. Într-un interviu pentru playtech.ro, ea a dezvăluit că s-a plictisit de TV.

”Nu mai e ce a fost, totul e pe internet. Nu mai am chef să apar la emisiuni. Ce ar putea să mă mai provoace? Am fost la Burlăcița, la Survivor, am fost cam peste tot. Nu știu dacă am ratat vreun show TV de la Antenă. Și acum țin legătura cu toată lumea din Antenă, și cu Dan Capatos vorbesc foarte des. Nu a mai fost să fie. Le-am făcut cam pe toate în domeniul ăsta, pentru mine nu mai e nicio provocare. Mi-au ajuns emisiunile gen concurs. Dacă ar fi ceva să mă atragă, vreun anume proiect, nu aș spune totuși, nu”, a declarat ea.

După ani în care a apărut zilnic pe post, Daniela Crudu se bucură acum de un capital de imagine. Aceasta a devenit model, are contracte de imagine, ea pozează pentru diferite companii, branduri, produse. E mulțumită cu ce face și spune că are tot ce își dorește.

„Am un shooting la Sibiu, la un brand de vodcă. Am pozat toată ziua, pe stradă în Sibiu, la o herghelie… Cam atât fac, am contracte de imagine. Dar nu mă plâng, îi mulțumesc lui Dumnezeu, am tot ce-mi doresc. Am și evenimente ca MC, prezint în câteva cazinouri, am contacte cu o casă de pariuri sportive, apoi cu vodca și la haine”, a mai spus aceasta pentru aceeași sursă.

Daniela Crudu conduce o mașină de 100.000 de euro

Daniela Crudu duce o viață de lux și pare că fără griji financiare. Drept dovadă, focoasa brunetă și-a permis să-și cumpere un bolid de lux albastru, în valoare de 100.000 de euro. Daniela Crudu este mândră de achiziția ei, cel puțin, asta reiese dintr-o postare de pe Instagram în care își arată formele senzuale lângă mașina sa scumpă.

”Ce credeți? Mașinuța este gata, uitați cum arată… Deci e bombă, bombă cu ceas. Uitați cum sclipește… Doamne, deci nu mai pot, mor de ea. Este superbă, mulțumesc, vă iubesc!Sunt cea mai fericită, ia uitați, oglinzile mi le-au făcut negre. Aici, bară în față este tot neagră. Deci, sunt cea mai tare din parcare ca să știți. Și o să-i schimb și numerele.Am cea mai tare mașinuță, nu vreți să știți, toată lumea se uită la ea și o admiră pentru că strălucește într-un mare fel, super drăguț”, a spus Daniela Crudu despre autoturismul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: