Redactia.ro
Home » Monden » De ce a fost bătută Daniela Crudu de fostul iubit. Fosta asistentă tv a făcut declarații șocante: „Îl urăsc!”

De ce a fost bătută Daniela Crudu de fostul iubit. Fosta asistentă tv a făcut declarații șocante: „Îl urăsc!”

GALERIE FOTO (3) De ce a fost bătută Daniela Crudu de fostul iubit.

De ce a fost bătută Daniela Crudu de fostul iubit. Anul trecut, fosta asistentă tv ajungea de urgență la spital cu lovituri pe toată fața. Daniela Crudu a fost bătută de fostul iubit, Seco Dubravko, dar niciodată nu a vorbit despre acel eveniment, până acum. Vedeta a spus care a fost motivul pentru care a fost agresată fizic de cel care ar fi trebuit să o protejeze.

De ce a fost bătută Daniela Crudu de fostul iubit. Fosta asistentă tv a făcut declarații șocante: „Îl urăsc!”

De ce a fost bătută Daniela Crudu de fostul iubit. Este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc, dar și una dintre cele mai energice. Daniela Crudu, căci despre ea e vorba, a avut parte de momente plăcute în viață, dar și momente pe care preferă să le uite.

Printre acestea se numără și perioada în care a fost bătută de fostul iubit, croatul Seco Dubravko. Anul trecut, fosta asistentă tv a ajuns la spital după ce a fost agresată de partenerul ei. Până acum, bruneta nu a vorbit niciodată despre motivul care a dus la acest conflict. Invitată în emisiunea lui Dan Capatos, Daniela Crudu a spus adevărul. Conform acesteia, bărbatul nu știa că este atât de celebră și a rămas uimit atunci când multă lume o cunoaște. Croatul a fost scos din minți după ce indivizi făceau anumite gesturi la adresa Danielei.

Daniela Crudu batuta

Aflați în club, aceștia au venit la fosta asistentă tv și i-au oferit o sticlă de șampanie. „Asta l-a speriat (n.r. – când a văzut câtă lume o cunoaște). Am fost la ski, la Poiană, și când a văzut că toată lumea făcea poze cu mine a zis: „ce se întâmplă aici? ești cunoscută în zona asta”. I-am zis că da. După aia am fost în Bosnia Herțegovina și după ne-am întors și am intrat pe la Vamă și mă cunoșteau și acolo. El credea că sunt vedetă pe Instagram, apoi i-am zis. A rămas mască, nu a reacționat, dar când am venit aici la club aici împreună, au venit niște băieți să-mi dea o șampanie la masă și s-a enervat atunci și de acolo a început scandalul” a spus Daniela Crudu.

Daniela, batuta crunt de iubitul croat

Ce părere are Daniela Crudu despre fostul iubit

Daniela Crudu a trecut prin momente cumplite și a avut nevoie de mult timp pentru a-și reveni. Din cauza episodului prin care a trecut, bruneta susține că nu vrea să mai aducă de bărbatul care a rănit-o și i-a făcut atâta rău.

După evenimentul șocant, Daniela a declarat că fostul iubit o omora dacă nu fugea din calea lui. Cu toate astea, fosta asistenta tv nu a depus plângere împotriva afaceristului. „De croat nu mă mai interesează. Nu-l mai halesc. Să nu-i mai văd fața ăluia niciodată. Am văzut poze vechi cu el prin telefon și am avut o stare proastă. Nu vreau să-l mai văd în viața mea. Îl urăsc! M-a căutat non-stop și în martie m-a căutat. Mă caută non-stop. Cum să mă întorc la el? Îmi dă mesaje de pe conturi false pe Instagram încontinuu. Nu vreau să-i mai văd mecla ăstuia imediată. Pentru mine nu mai există acest om. E un om rău, urât. Nu știu de ce nu mi-am dat seama de la început, de obicei am un feeling la oameni. M-a luat valul, așa. Nu am avut timp să ne cunoaștem că noi stăteam doar în vacanță”, a adăugat ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: