Redactia.ro
Home » Monden » Ce face fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav atunci când vede străini. Tatălui Sofiei nu va fi prea fericit

Ce face fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav atunci când vede străini. Tatălui Sofiei nu va fi prea fericit

Bianca Drăgușanu, dependentă de operațiile estetice și intervențiile chirurgicale: „Urăsc femeile care ele se dau cu cremă de gălbenele și sunt naturale”

Este deja cunoscut în showbiz-ul românesc că Bianca Drăgușanu are o relație specială cu Sofia, fiica ei. Cele două sunt foarte apropiate și au construit și o relație frumoasă de prietenie. Ce gest incredibil face fetița, atunci când se prezintă străinilor. Oare ce ar spune tatăl ei, Victor Slav?

Fiica lui Victor Slav se prezintă cu numele de Drăgușanu

Sofia, Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, se mândrește cu mama sa, lucru pe care-l demonstrează aproape zilnic. Într-un interviu acordat celor de la Cancan, vedeta de showbiz a povestit cum micuța Sofia se prezintă le spune străinilor că numele său de familie este Drăgușanu, deși în actele oficiale poartă numele tatălui, respectiv Slav.

O și las să facă ce vrea, dar când e momentul să o cert sau să mă impun, eu sunt singura persoană de care ea ține cont. Nu ține cont de tatăl ei, de bunica ei, singurul om care o poate controla sunt eu.

Și până la urmă, eu sunt genul de mamă pe care nu o interesează sfaturile, atâtea sfaturi mi-au venit și când am fost gravidă, și atâtea sfaturi îmi vin și acum de la mame de copii, singurele mame din univers.

Mamele astea perfecte, care vin ele să îmi spună mie cum să fiu mamă. Să îți crești copilul e ceva în instinct. Eu știu exact ce e mai bine pentru copilul meu! Se mândrește cu mine.

O aud deseori spunând, mai vine curierul la ușă, mai lasă câte un pachet și spune: «Eu sunt Natalia Sofia Drăgușanu!» Pe ea o cheamă Slav, dar ea spune că o cheamă Drăgușanu!

«Eu sunt fetița Biancăi Drăgușanu!» E un fel de prezentare, eu cred că mama o învață. Peste tot pe unde merge se mândrește  cu chestia asta!”, a povestit Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru cancan.ro.

„Eu am devenit Bianca, în momentul în care am fost văzută la brațul lui!”

Bianca Drăgușanu îi rămâne veșnic recunoscătoare celui care a făcut-o celebră, și anume lui Cătălin Botezatu. Designer-ul a ajutat-o să se lanseze în domeniul modei. Chiar dacă relația lor s-a încheiat în urmă cu mult timp, între cei doi s-a păstrat o frumoasă relație de prietenie.

„Fără doar sau poate, omul care m-a adus pe mine în punctul acela să apar în prezența publicului, a fost Cătălin Botezatu. Eu am devenit Bianca, în momentul în care am fost văzută la brațul lui.

El a fost omul care m-a adus în fața presei! Eu nu consider că am ghinion în dragoste, eu consider că am ce vreau eu să am, când nu mă mai regăsesc, eu plec! Viața este ca o călătorie, nimic nu e pentru totdeauna.

Nici dragostea nu e pentru totdeauna, nici nimic! Am avut momente în viața mea când credeam că este pentru totdeauna. Diamantele sunt pentru totdeauna!”, a completat fosta prezentatoare TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: