Redactia.ro
Home » Monden » Ce face în prezent Adrian Cristea. Cum a fost surprins „Prințul” prin București

Ce face în prezent Adrian Cristea. Cum a fost surprins „Prințul” prin București

Adrian Cristea a vorbit despre cel mai jenant moment din viața lui. Aceasta este fotografia care l-a ruinat!

Adrian Cristea a dispărut din lumea fotbalului, dar și din lumina reflectoarelor, în ultima vreme. ”Prințul” s-a reprofilat și se bucură de viața pe care o duce în prezent. Așa l-au surprins și paparazzi.

Ce face în prezent Adrian Cristea

Adrina Cristea este absent, în ultima perioadă, din sport, dar și din lumina reflectoarelor. Recent, a fost surprins de paparazzi cum se bucură de viața pe care o duce, momentan, informează playtech.ro

Fotoreporterii wowbiz l-au văzut pe Adrian Cristea cum ”sorbea” dintr-un trabuc, într-un restaurant de fițe din Capitală.

Adrian Cristea este designer în prezent

Așadar, Adrian Cristea a trecut de la o lume riguroasă, la una a artei. Se ocupă de modă, după ce a devenit designer. El a precizat într-u interviu pentru Antena Stars că este pasionat de ceea ce face.

”La început a fost doar pentru bărbați, ofeream servicii doar pentru bărbați, dar din 2018 mă voi adresa și femeilor. Le voi oferi serviciile mele pentru tot ceea ce ține de costume. Încerc să mulțumesc pe toată lumea. În rest, sunt bine, sănătos, am ieșit din lumea mondenă și m-am liniștit. Nici nu am mai urmărit showbizul autohton. M-am retras și sunt liniștit. Ca și în cariera sportivă, fac totul din pasiune. Dacă faci din pasiune, din dragoste pentru ce faci, zic eu că ies lucruri foarte frumoase. Mă concentrez pe această afacere”, a mărturisit fostul fotbalist.

De altfel, Adrian Cristea este mulțumit de ceea ce a realizat în sport și are multe momente de care este mândru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: