Redactia.ro
Home » Monden » Ce face Leon, fiul lui Kamara, în timp ce tatăl lui se află la Survivor. Faimosul a primit o veste care l-a făcut să plângă: „Îl iubesc mult!”

Ce face Leon, fiul lui Kamara, în timp ce tatăl lui se află la Survivor. Faimosul a primit o veste care l-a făcut să plângă: „Îl iubesc mult!”

Ce face Leon, fiul lui Kamara, în timp ce tatăl lui se află la Survivor. Faimosul a primit o veste care l-a făcut să plângă: "Îl iubesc mult!"

Kamara este unul dintre cei mai iubiți artiști din România, care acum demonstrează la Survivor că este și un sportiv excelent. Participă la această competiție extrem de grea pentru fiul său, Leon, care se luptă cu probleme grave de sănătate. Micuțul se află acum acasă, în România, iar Faimosul a primit o veste impresionantă despre el, care l-a făcut să izbucnească în lacrimi.

Ce a aflat Kamara despre Leon

Kamara este unul dintre cei mai iubiți și puternici concurenți de la Survivor. A intrat în cursă pentru a câștiga marele premiu, bani pe care îi va folosi exclusiv pentru tratamentele fiului său, care suferă de probleme grave de sănătate încă de la naștere. Artistul dă tot ce are mai bun în Republică și se asigură că luptă cu toate forțele pentru a-și salva fiul.

Fiecare zi este o provocare pentru concurenții Survivor, dar unele probe câștigate le mai dau puterea să zâmbească. Concurenții au câștigat proba de comunicare și au avut ocazia să vorbească prin mesaje cu cineva de acasă. Kamara a ales să-i scrie uneia dintre cele mai bune prietene ale sale, de la care a primit vești despre Leon.

Kamara a aflat exact ce își dorea: că Leon este bine, pe mâini bune și îl susține la fiecare apariție de-ale sale pe micile ecrane. Fiul său evoluează mult din punct de vedere logopedic și chiar învață chestii noi, fiind un copil foarte inteligent și ambițios, în ciuda problemelor.

”Leon este bine. Continuă cu terapiile, a mai crescut și a evoluat foarte mult. Mai nou a învățat și balada ”Miorița” pe de rost. Te iubește, întreabă de tine și te încurajează; ”Hai, tati campion, încă un pas pentru Leon”. Ai încredere că totul este sub control.

”Nu-ți face griji! Cei de acasă sunt bine, sănătoși și te așteaptă învingător. Atât Titza, cât și Andreias  sunt susținătorii tăi Nr.1. Tu luptă în continuare și Doamne ajută să vii acasă cu trofeul”, este mesajul primit de Kamara de la o prietenă.

Cu cine a rămas Leon, fiul lui Kamara, în România

Kamara participă la Survivor pentru a-i oferi o șansă fiului său de a merge, în continuare, la terapii și pentru a face operațiile care îl duc mai aproape de o viață normală. Faimosului îi este greu să stea fără micuțul Leon, cei doi fiind complet îndrăgostiți unul de celălalt, dar merită orice efort.

Acum, micuțul se află în grija mamei sale, Oana. Fosta soție a lui Kamara încă are o relație frumoasă cu acesta și îl susține din România. Aceasta i-a oferit și câteva sfaturi pentru a rezista mai bine pe insulă, printre care și să evite certurile, pentru că pe Leon l-ar putea afecta.

„Să-și vadă de treabă, în continuare!”. Mă uit la emisiunea de la PRO TV, dar fiul nostru, Leon, nu. Refuză. Nu știu dacă înțelege scandalurile de acolo, în care este implicat și tatăl lui, dar cred că simte atmosfera apăsătoare. Fiul nostru își alină dorul de tatăl lui, plecat de acasă de două luni, uitându-se la videclipurile lui, dar și la emisiunile sale, de pe YouTube”, este sfatul Oanei pentru Kamara.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: