Redactia.ro
Home » Monden » Ce face Luminița Anghel ca să fie suplă, fie vară, fie iarnă. După ora 16, are acest obicei ieșit din comun

Ce face Luminița Anghel ca să fie suplă, fie vară, fie iarnă. După ora 16, are acest obicei ieșit din comun

Ce face Luminița Anghel ca să fie suplă, fie vară, fie iarnă. După ora 16, are acest obicei ieșit din comun

Iată ce face Luminița Anghel ca să își păstreze silueta cât mai suplă, indiferent de anotimp. După ora 16, cântăreața are acest obicei ieșit din comun. Iată detalii!

Ce face Luminița Anghel ca să fie suplă, fie vară, fie iarnă. După ora 16, are acest obicei ieșit din comun

Ca să aibă corpul subțire, Luminița Anghel are grijă de ea. Evident, la 54 de ani, cântăreața trebuie să aibă grijă ce consumă, cât consumă și când.

„Eu fac sport cu fetele mele, în mai fac doi ani de zile de când fac 10 kilometri pe zi de mers sportiv, combinat cu fasting. După ora 16.30 nu mai mănânc niciodată nimic. Excepții la petreceri, dar merg foarte rar la petreceri, poate o dată la luni de zile, nu prea ies din ritmul meu nici în weekend”, a spus Luminița Anghel într-un interviu pentru Click!.

„Mănânc ce vreau, dar moderat. Fac sport mult, cum am zis, în luna mai implinesc 2 ani, fac 10 kilometri stradal. Vară, iarnă, toamnă, oricum e vremea, eu fac sport”.

Luminița Anghel are 53 de kilograme acum și este mai mult decât mulțumită.

„În afara faptului că mă simt foarte bine de când fac sport, acum am o greutate pe care o aveam acum 17-18 ani, intru în hainele de atunci, de când am fost la Eurovision”.

„Trebuie să ai și multă voință. Eu când merg cu colegii mei la cântări, festivaluri sau când fac parte din diferite jurii, niciodată nu mă ating de mâncare. Nici nu poftesc, e vorba de mintea care este antrenată. Dacă vreau să mănânc ceva, mănânc în timpul zilei, dar niciodată seara și nu mai ciugulesc nimic între mese”, a mai spus cântăreața pentru sursa menționată mai sus.

Luminița Anghel a slăbit 35 de kilograme, după un moment în care ajunsese să aibă greutatea îngrijorătoare de 93 de kilograme. A reușit să își găsească propria metodă de slăbit.

„Nu a fost o rețetă minune. Am încercat tot ce se putea încerca. Unele au funcționat, altele nu, câteodată am slăbit, alteori am stagnat. Eu, într-un final, am slăbit mâncând foarte puțin. După modelul celor care și-au făcut intervenția cu celebra tăiere a stomacului, eu mănânc așa pentru că așa îmi doresc”, a mai mărturisit ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: